STF Store Mosse nationalpark

Adress: Naturum, 33574 Hillerstorp  visa karta
Område: Småland (Naturnära)
Gästbetyg: 95% (60 av 63 rekommenderar) (17 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(60 av 63rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 3,5 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 17)

Lövö -store mosse nationalpark

Rekommenderad av Ida, Sverige (Sverige tis 29 okt 2019)
“Boendet har varken elektricitet eller rinnande vatten, vilket vi tycker om.vatten hämtas från en pump ute på gården. Vi rekommenderar framtida gäster att ta med eget vatten till dryck då vattnet på Lövö, absolut går att dricka men innehåller stora mängder järn och därför i vårt tycke smakar väldigt illa. Låga poäng på städning, det beror på att bristande städutrustning gör det väldigt svårt att städa. Det saknades tex såpa, rena trasor och ren diskborste. Men på det hel taget ett väldigt mysigt boende! ”
STF Store Mosse nationalpark svarar (ons 13 nov 2019)
Hej! Tack för återkopplingen. Vi ska se över så utrustningen inte tar slut. Hoppas att ni hade det trevligt ändå. Vänliga hälsningar personalen på Store Mosse
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boendestandarden var ju riktigt dåligt, ...

Rekommenderad av Bengt Ekwall, Sverige (Sverige fre 25 okt 2019)
“Boendestandarden var ju riktigt dåligt, men det var ju det som var charmen. Ingen el, bara kallvatten på dunk för brunnen sinat. Vi är nöjda men måste ändå markera dåligt i er enkät. Jag kan rekommendera boendet, men inte till vem som helst.”
STF Store Mosse nationalpark svarar (ons 13 nov 2019)
Hej! På stf:s hemsida skriver vi att husen är i gammal standard och att det inte finns vatten i kran och el i husen. Vi skriver det även i informationsdokumentet vid bokning för att se till att det inte blir missförstånd. De besökare som inte är intresserad av sådana boenden ser förhoppningsvis detta. Vi hoppas att ni hade det trevligt och att allt fungerade väl.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Vackra Lövö!

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige tis 22 okt 2019)
“Fantastiskt att få möjlighet att bo på en fin gammal smålandsgård, omslutna av vackra ängar, ekdungar och den stora myren precis i närheten. Tystnaden och stillheten som sänkte sig på kvällen var en lisa för själen!”
STF Store Mosse nationalpark svarar (ons 13 nov 2019)
Så vackert skrivet!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fin oktobertur

Rekommenderad av Roland, Sverige (Sverige fre 18 okt 2019)
“Boendestandarden är låg, men det är ju just det som är en stor del av upplevelsen. Fick kod till nyckelskåpet och klarade oss helt på egen hand. Fungerade perfekt. Det var lite jobbigt att få fyr i kaminen utan att ryka in, men det beror nog mest på ovana. Hade ändå huggit veden smått och ett antal tunna stickor. Bra stigar och bra skyltning i fantast natur.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

STF Store Mosse Lövö

Rekommenderad av Annica & Co, Sverige (Sverige tis 08 okt 2019)
“Fin liten stuga som ligger väldigt vackert och vandringen dit från naturum är fantastisk. Kamin eller spis i alla rum och gott om ved. Filtar och kuddar i massor. Dricksvatten i dunkar är ett plus, så kunde en använda pumpvattnet till disk. Fullt utrustat kök är bra. Vi lämnade väldigt nöjda :)”
STF Store Mosse nationalpark svarar (fre 11 okt 2019)
Hej! Vad kul att ni hade ett trevligt boende i nationalparken. Välkomna åter! /STF Store Mosse
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enkelt boende i fantastisk omgivning

Rekommenderad av Lars-Ove A, Sverige (Sverige sön 18 aug 2019)
“Enkelt boende, men omgivet av ett fantastiskt kulturlandskap och Store Mosses unika natur. Bodde här några gånger i mitten av 1960-talet och är tacksam för att allt bevarats och sköts så fint. Även barnbarnen tyckte det enkla livet var mysigt.”
STF Store Mosse nationalpark svarar (ons 04 sep 2019)
Tack för återkoppling, vi är också glada att vi kan ta hand om de gamla husen! mvh Sofie
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Enkelt boende i åldrig miljö med lugn och ro

Rekommenderad av Börje Jonsson, Sverige (Sverige fre 19 jul 2019)
“Vi bodde på Södra Svänö inne i nationalparken Store Mosse som en del i vår vandring Kävsjön runt. Boendet är enkelt utan el och rinnande vatten, men bra för en övernattning. Huset är ett bostadshus som byggdes 1907 och tillhörde ett jordbruk ute på denna ö i mossen. Boendet i sig blir en upplevelse.”
STF Store Mosse nationalpark svarar (fre 11 okt 2019)
Tack för återkopplingen. Hoppas att ni hade det trevligt! /STF Store Mosse
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Upplevelserikt boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 07 jun 2019)
“Vi njöt i hög grad av mycket fin natur och kulturlandskap av en typ som är sorgligt sällsynt idag. Frånvaro av el och rinnande vatten framhävde närheten till natur och historia.”
STF Store Mosse nationalpark svarar (ons 12 jun 2019)
Hej, vad härligt att ni hade det bra och uppskattade den fina naturen vi har kring våra vandrarhem! /Store mosse
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Charmig ålderdomlig miljö

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 02 jun 2019)
“Lövö vandrarhem är omgivet av böljande beteshagar i en ålderdomlig miljö. Här finns varken el, dusch eller varmt vatten utan man får leva som på tidigt 1900-tal. Vatten pumpas upp manuellt från en brunn på tomten och värms i gryta över en vedeldad spis i köket. Mulltoa finns i en annan byggnad. Ved får man hämta i vedboden och kanske också klyva för att lättare göra upp eld i kaminen som finns i varje sovrum. Inget för den som gillar moderna bekvämligheter men väldigt charmigt och hemtrevligt för den som vill känna på hur man kunde leva för 100 år sedan.”
STF Store Mosse nationalpark svarar (fre 11 okt 2019)
Hej, tack för återkopplingen! Det är sannerligen som att transporteras i tiden. Välkommen åter! /STF Store Mosse
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra men primitivt. Inget vinterboende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 11 mar 2019)
“Bra men primitivt. Inget vinterboende”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-12-11 13:33:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.