STF Stockholm/Hellasgården Vandrarhem

Adress: Ältavägen 101, 131 33 Stockholm
Område: Stockholm (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 71% 10 av 14 rekommenderar (6 recensioner)

Gästbetyg: 71%

(10 av 14rekommenderar)
Totalupplevelse 3,7 av 5
Bemötande och service 3,8 av 5
Boendestandard 3,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,4 av 5
Städning 3,4 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-6 av 6)

Hellasgården

Ej rekommenderad av Göran, Sverige (Sverige mån 03 jan 2022)
“Trångt. Avsaknaden av dörrmatta gör att det blir snabbt blir smutsigt på hela golvet. Detta påverkas också av att vägen till kök och toa går är utomhus. Vid vår övernattning är dusch för herrar inte tillgänglig under kvällen.”
STF Stockholm/Hellasgården Vandrarhem svarar (ons 26 jan 2022)
Hej Göran, Tack för din recension. Duschen ska vara tillgänglig för övernattande gäster när vi stängt bastun för allmänheten. På kvällen ska det gå bra från kl 21 vardagar, 20 lördagar och från kl 18 på söndagar. Kanske va det tidigare du önskade duschen? Vi tar med oss feedbacken och hälsar er varmt välkomna åter! Mvh Anna, Hellasgården
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

the place is very pretty and the stay wa...

Rekommenderad av Anonym, Nederländerna (Nederländerna mån 08 nov 2021)
“the place is very pretty and the stay was fine. But unfortunately in the morning i could not get in the shower, so i had to wait untill there was someone from the reception. And i booked breakfast voor quite an amount of money and nothing was arranged. The guy of the reception said i could pick anything from the cafe..., but there was not much that was breakfast like... so i found it a strange that i payed 85 SEK for that. ”
STF Stockholm/Hellasgården Vandrarhem svarar (mån 15 nov 2021)
Hello, The calendar says that breakfast was made for you. However, you may not have known that the breakfast was in the guest kitchen waiting for you. We assume that we may have missed notifying you where to find your breakfast in the morning, if that is the case we are sorry for that. You can let us know how you want the money for the breakfast refunded via e-mail to info@hellasgarden.se. The shower can be accessed until 10 am with the code in the guest kitchen. The code is changed every night. Maybe you used yesterday's code? Kind regards Anna, Hellasgården
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Spartanskt, men inte så billigt

Ej rekommenderad av Orienterare, Sverige (Sverige tis 28 sep 2021)
“Vi var fyra som bodde i ett rum en natt i slutet av september i samband med en idrottstävling i närheten. Vi var knappt i rummet förutom när vi sov och vi utnyttjade inte kök eller dusch. På den positiva sidan kan sägas att vi sov helt OK (med öronproppar, andra recensioner hade varnat för lyhördhet, men de i rummet bredvid oss hade nog inte stört även utan proppar). Rum och sängkläder var rena. Personalen gjorde sitt jobb men hade nog glömt lämna ut det bokade parkeringsbeviset om jag inte påmint om det. De var nog inte så erfarna. På den något mer negativa sidan kan väl sägas att rummet kändes väldigt litet för fyra personer och att kudden var för tjock och hård för att min nacke skulle gilla den. Det var nog inte så bra isolerat, men med fyra i rummet blev det ganska lagom temperatur ändå. Det fanns element som man kunde slagit på annars. Ok som vandrarhem, men priset kändes mer som om det var i närheten av hotellpris. ”
STF Stockholm/Hellasgården Vandrarhem svarar (tis 05 okt 2021)
Hej och tack för din recension. Välkomna åter! Mvh Anna, Hellasgården
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fin omgivning kompenserar för mindre bra boende

Ej rekommenderad av Cycologista, Sverige (Sverige tis 28 sep 2021)
“Hellasgården ligger vackert beläget och det finns mycket att göra. Vi tillbringade helgen med att cykla mtb, och spårområdet räcker lätt till flera dagar utan att behöva cykla samma stig två gånger. Själva boendet lämnade dock lite att önska. Det är verkligen trångt i stugorna om man är fyra - vi var tre vuxna och hade inte mycket plats. Vi beställde frukost, det var någon förberedd macka och lite müsli och joghurt - pyttelite pulverkaffe och ingen mjölk till kaffet, och tydligen skulle joghurten räcka till båda dagarna, vilket vi inte visste, så det kändes lite i underkant. Ena duschen renoverades, så att det på första dagen inte gick att duscha förrän 20 på kvällen för män och omvänt andra dagen för kvinnor. Lite trist när man kommer tillbaks från cyklingen med lera på hela kroppen och ingen förhandsinfo om detta. Det var vår andra vistelse på Hellasgården, och båda gångerna (med fem års mellanrum) samma sak. Bemötandet av personalen var väl okej, inte otrevligt, men heller inte trevligt. Nästa gång ska vi nog försöka hitta ett annat boende, för återvända till Hellas-skogen vill vi gärna.”
STF Stockholm/Hellasgården Vandrarhem svarar (tis 05 okt 2021)
Hej, Tack för din recension. Härligt att ni verkar haft det bra ute i spåren. Rummen är i vandrarhemsstandard och inte så stora, men istället finns större sällskapsytor i gästköket. På bokningssidan på hemsidan framgår det att det är bastu och dusch vanannan för damer och herrar pga. pågåernde renovering och att ni som boendegäster kan använda duscharna utöver våra öppettider. Vi tar med oss synpunkterna angående frukosten och hoppas att ni vill komma tillbaka hit. Mvh Anna, Hellasgården
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Personal

Rekommenderad av Anna , Sverige (Sverige ons 04 aug 2021)
“Vi kom nog just i ett byte av personal mellan 2 semester perioder för de visste inte så mycket. Kunde inte svara på frågor om kostnaden för att hyra cykel, parkering och spårkartor. Personalen kändes okunniga och osäkra. ”
STF Stockholm/Hellasgården Vandrarhem svarar (tor 19 aug 2021)
Hej och tack för din recension. Vi ger möjlighet för ungdomar att sommarjobba hos oss, men det ska såklart inte gå ut över vår sercive så som du beskriver. Jag hoppas att ni ändå hade det bra på Hellasgården och önskar er varmt välkomna tillbaka. Mvh Anna, Hellasgården
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra boendealternativ

Rekommenderad av Suzanne, Sverige (Sverige tis 29 dec 2020)
“När man har katt är det inte så lätt att hitta ett boende i en storstad som Stockholm till ett rimligt pris, och inte i en så vacker miljö.Nu var vi de enda boende vilket ju var en fördel i rådande coronatider, och det kändes tryggt och vilsamt. Lite obekvämt att i mörker och hällande regn springa fram och tillbaka mellan stugan och köket / toaletterna, men det kommer snart ljusare tider. Ett stort plus med sjön och motionsspåren, särskilt elljusspåret så här års. Fint med bastun och badmöjligheterna, som jag dock inte nyttjade denna gång. Suveränt med de generösa öppettiderna! Det enda som inte var helt till belåtenhet var den lite fantasilösa frukosten, men jag blev ju mätt och den var i alla fall okej. Jag återkommer vid senare tillfälle, helt klart.”
STF Stockholm/Hellasgården Vandrarhem svarar (tis 02 feb 2021)
Hej, tack så mycket för din recension och välkommen åter. Mvh Anna, Hellasgården
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-05-17 10:14:09, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.