STF Stockholm/Hellasgården Vandrarhem

Adress: Ältavägen 101, 131 33 Stockholm
Område: Stockholm (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 82% 23 av 28 rekommenderar (7 recensioner)

Gästbetyg: 82%

(23 av 28rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-7 av 7)

Bra boendealternativ

Rekommenderad av Suzanne, Sverige (Sverige tis 29 dec 2020)
“När man har katt är det inte så lätt att hitta ett boende i en storstad som Stockholm till ett rimligt pris, och inte i en så vacker miljö.Nu var vi de enda boende vilket ju var en fördel i rådande coronatider, och det kändes tryggt och vilsamt. Lite obekvämt att i mörker och hällande regn springa fram och tillbaka mellan stugan och köket / toaletterna, men det kommer snart ljusare tider. Ett stort plus med sjön och motionsspåren, särskilt elljusspåret så här års. Fint med bastun och badmöjligheterna, som jag dock inte nyttjade denna gång. Suveränt med de generösa öppettiderna! Det enda som inte var helt till belåtenhet var den lite fantasilösa frukosten, men jag blev ju mätt och den var i alla fall okej. Jag återkommer vid senare tillfälle, helt klart.”
STF Stockholm/Hellasgården Vandrarhem svarar (tis 02 feb 2021)
Hej, tack så mycket för din recension och välkommen åter. Mvh Anna, Hellasgården
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boendestandard

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Mycket lyhört hör allt som grannarna säger. Knarrande metall sängar som låter så fort man rör sig.”
STF Stockholm/Hellasgården Vandrarhem svarar (tor 01 okt 2020)
Hej! Tack för din recension. Ja det är tyvärr problem att det är lyhört mellan rummen i stugan. Hoppas ni ändå hade en trevlig vistelse här ute på Hellasgården. Mvh Anna, Hellasgården
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Lyhörd stuga och restaurangen stängde kl. 16.00.

Ej rekommenderad av Maria Sundelin, Sverige (Sverige mån 13 jul 2020)
“Restaurangen på Hellasgården stängde kl. 16.00. Köket stängde redan 15.30. Eftersom vi skulle övernatta på vandrarhemmet, hade vi tänkt äta middag på restaurangen. Nu blev det en middag på yoghurt, varmkorv, wraps från Hellasgårdens kiosk... Stugan hade fyra små rum med ingång vid varje gavel vilket innebar att vi alla bodde vägg i vägg. Allt grannarna sade hördes, och deras snarkningar. De drämde i dörren så att hela stugan skakade. Toalett fanns dels i ett hus som stängde kl. 21.00 dels i Hellasgårdens duschrum- för att komma till toaletten var man tvungen att gå genom duschrum som var genomblött så klart. Om du ska bo här måste du ta med egen mat så att du kan laga den på plats. Idealt för en familj som kommer med bil. Frukostkorgen vi fick var riktigt god! ”
STF Stockholm/Hellasgården Vandrarhem svarar (ons 05 aug 2020)
Hej Maria! Tack för att du tagit dig tiden och skriva en recension till oss. Restaurangen tillhör inte oss men caféet där ni fått tag på lite enklare servering tillhör oss. Otur med högljudda grannar och tyvärr är det lyhört. Kul att ni tyckte om frukosten :) Tack för feedback! Vänliga hälsningar Anna, Hellasgården
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fyllefest på Hellasgården!

Ej rekommenderad av Emma, Sverige (Sverige fre 03 jul 2020)
“Hej, jag och min vän hyrde stuga 13-14 juni på Hellasgården. Vi såg fram emot en fin naturupplevelse med våra barn som är 6 & 7 år. Ett större sällskap hade hyrt flera stugor samma dygn och de agerade som de hade stället för sig själv. Redan kl 16 var flera av dem ordentligt berusade och de hade tagit över både köket och kylar, det var fiskrens (!) överallt och kylarna fyllda med ölflak. De riggade upp högtalaranläggning och dundrade på, jag fick be dem att sänka flera gånger. Jag informerade en trevlig tjej i receptionen om läget och hon sa att jag kunde ringa henne under natten men det kändes inte aktuellt eftersom det var hennes privata nummer. Musiken var på fram till 02, de sprang fram och tillbaka mellan stugorna, ropade på varandra, smällde i dörrar, hoppade i sängar.. Barnen sov men vi vuxna sov inte en blund. När vi gick ut vid 9 var flera av dem fortfarande uppe och drack, köket var en enda röra.. Det här var inte den lugna naturupplevelse vi önskade ge våra barn som blev skrämda av alla berusade personer.”
STF Stockholm/Hellasgården Vandrarhem svarar (ons 08 jul 2020)
Hej Emma! Tack för ditt meddelande. Tråkigt att ni fick en sådan upplevelse. Vi hade inte på något sätt fått någon förvarning om att det skulle förekomma fest 13-14 juni, dom andra gästerna hade bokat stugor online, precis som ni. Jättesvårt för oss att göra något åt det i efterhand då vi inte nåtts av informationen förren efter. I informationspärmen på övernattningsrummet finns telefonnummer som ni når oss dygnet runt. Det hade inte varit några problem att sms:a eller ringa till min kollega, hon kunde kopplat er vidare till mina chefer eller hänvisat till telefonnummer i pärmen. Önsker er en trevlig sommar! Mvh Anna, Hellasgården
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Hellasgården

Rekommenderad av Nöjd, Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“En friluftsgård med allt man kan önska i form av vacker natur, bad och bastu samt möjligheter att ge sig ut på vacker vandring. ”
STF Stockholm/Hellasgården Vandrarhem svarar (fre 03 jul 2020)
Hej, Tack för ditt omdömme och välkommen åter! Mvh Anna, Hellasgården
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Endast väldigt ung och oerfaren personal...

Ej rekommenderad av Thomad, Sverige (Sverige tis 30 jun 2020)
“Endast väldigt ung och oerfaren personal på plats. Servicebemötandet och flexibiliteten är ytterst begränsad. Hällasgården”
STF Stockholm/Hellasgården Vandrarhem svarar (fre 03 jul 2020)
Hej! Tack för ditt omdömme! På sommaren ger vi möjlighet för unga personer att sommarjobba på Hellasgården, dock alltid i sällskap av erfaren personal (minst 18 år), det ska natuligtvis inte gå ut över över servicebemötandet och flexibiliteten. Vad va det som hände? Så vi vet vad vi kan meddela berörd personal. Du får gärna maila till konferens@hellasgarden.se Mvh Anna, Hellasgården
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fick betala ett konferensrum för 30 personer som jag varken godkänt någon bokning i eller varit i

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 feb 2020)
“Irina på Hellasgården fakturerade mig utan godkännelse för ett konferensrum som vi ställt väskor i och som vi fått tillåtelse för av en Tobias. Vi var inte ens i konferensrummet under de fakturerade timmarna som kostade lika mycket som var hela vistelse. Det var en stor otydlighet i de svar jag fick från personalen men det gick inte att resonera med Irina. Det var en vistelse i stort som var fantastiskt bra men som slutade tråkigt. ”
STF Stockholm/Hellasgården Vandrarhem svarar (mån 24 feb 2020)
Hej! Tråkigt att höra ert missnöje kring otydligheten. Som vi förstod det så har ni utnyttjat lokalen som ni skulle använda vid dåligt väder, som vi skickat priser på via vår konferensmail innan er vistelse. Vid vidare frågor: konferens@hellasgarden.se Mvh Anna, Hellasgården
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-07-22 10:48:21, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.