STF Persåsen

Adress: Persåsen 336, 84572 Oviken  visa karta
Område: Jämtland (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 94% (17 av 18 rekommenderar) (7 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(17 av 18rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Frukost 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-7 av 7)

Sveriges bästa vandrarhem

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 07 sep 2020)
“Vi vill återuppleva Persåsen och bokade på nytt en stuga, de har mycket hög mysfaktor. Vi har bott på åtskilliga vandrarhem de senaste 55 åren, men inget slår Vikners. Det enda småtrista är att om man kommer efter 15 (eller om det var 16?) så får man ingen personkontakt med den som driver verksamheten. Men så verkar det vara med flertalet vandrarhem nu för tiden.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Resestopp med en dagstur på Oviksfjället

Rekommenderad av Leffan, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Fint boende trots delvis nedstängt pga. Coronarestriktioner. Fantastisk utställning/butik med trähantverk. Rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

Bra stugboende för oss

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 28 aug 2020)
“Bra utgångspunkt för bilutflykter i Jämtland. Tryggt boende gör oss i corona-tider. Personalen trevlig, hjälpsam och flexibel.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Persåsen vandrarhem

Rekommenderad av Lars-Erik, Sverige (Sverige tor 27 aug 2020)
“Bokat på nätet och kom efter stängning. Allt fungerade perfekt med god frukost.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Unikt vandrarhem/hotell i härlig fjällnära miljö.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Vi bodde en natt på Wikners på väg till Storlien. Vi valde hotellalternativet och upplevde Ett fräscht rum med mycket sköna sängar. Bra frukost och mycket intressant och vackert att studera i hotellets utställning och butik. Det var andra gången vi övernattade och det blirsäkert fler gånger i framtiden!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

” Kanon”

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 26 jun 2020)
“Bra på alla sätt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Frukost 0 av 0

Stugmys i Persåsen

Rekommenderad av Gittan, Sverige (Sverige tor 09 apr 2020)
“Såhär i coronatider fick jag byta rum m hund på vandrarhemmet mot egen stuga för samma pris. Det var fantastiskt generöst! Persåsens stugor har ALLT och är väldigt mysiga. Rent o snyggt när jag kom, fullt utrustat kök etc. Trevligt bemötande från alla personer, fast jag var i princip ensam på anläggningen. Ville helst ta med mig stugan hem......men helt säkert kommer jag tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-21 16:12:58, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.