STF Singi Fjällstuga

Adress: 98199 Singi  visa karta
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 94% (48 av 51 rekommenderar) (19 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(48 av 51rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 22)

Eftersom vi inte var med på deras boknin...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 08 jul 2020)
“Eftersom vi inte var med på deras bokningslistan fick vi inhysa i en liten stuga som hörde till personalen. Den hade en säng men två madrasser, så en av oss fick sova på golvet. Vi tyckte, trots det, att det var Super mysigt. :-)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt bemötande

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 05 jul 2020)
“Trevligt bemötande ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Finaste läget

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Låg väldigt fint i en dal och en bra bäck att bada i. Om man ska till Kebnekaise är stigen dit bakom värdstugan vi missade tyvärr den och fick en liten omväg. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Boendet ligger vackert och är jättebra. ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 25 jun 2020)
“Boendet ligger vackert och är jättebra. Personalen är mycket trevliga. Kungsleden själv.. alla plankor och brist på broar är negativt. Kaitum - teusajaure är väldigt dåligt samt teusajaure - vakkotavarre. Stugvärder hade inte fått vara bokningar. Det var inget problem. Bra med uppkoppling via satelit så man kunde betala i butiken. Singi skulle kunna ha en butik också tycker jag. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fin möjlighet att tvätta sig och ta ett ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 15 sep 2019)
“Fin möjlighet att tvätta sig och ta ett dopp i bäcken. En bastu här hade varit premium ! Dålig, uppsliten madrass”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

The host Tony was super awesome. Gave us...

Rekommenderad av Rob, Nederländerna (Nederländerna lör 14 sep 2019)
“The host Tony was super awesome. Gave us a very good tip what to do during our rest day at Singi”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

era anställda i stugorna har ännu inte f...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 14 sep 2019)
“era anställda i stugorna har ännu inte förstått vem är gästen och hur man ska behandla de. Allt är viktigare, betalningar, frågeformulär, värdelösa instruktioner som man tar emot framför stugor i regnet, men inte gästen”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

Very nicec Mountainhut....I stayed there...

Rekommenderad av EdwinC, Nederländerna (Nederländerna lör 07 sep 2019)
“Very nicec Mountainhut....I stayed there in 2019 and 2o17. Vert nice place to meet people walking different routes. I could use a little shop... ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

sängar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 02 sep 2019)
“Dags för nya madrasser, gått här 3 ggr nu börjar dom bli tunna”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

In general it would be better if al the ...

Rekommenderad av The Walking Dutchman, Nederländerna (Nederländerna tis 20 aug 2019)
“In general it would be better if al the information that is givennin swedish would be given also in English. For example for the separation of trash. In general for all STF huts : we are missing a ladies and a gen’a washing room like in the Austrial mountain huts. On the track from Nikka to keb fjällst there a lot of signs for the turbåt, but no signs for the walkers. Some tracks are very good marked, but around Singi it can bevimproved considerably. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-08 15:35:02, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.