STF Singi Fjällstuga

Adress: 98199 Singi  visa karta
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (143 av 150 rekommenderar) (46 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(143 av 150rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 49)

What goes wrong?

Ej rekommenderad av Reto, Tyskland (Tyskland lör 01 aug 2020)
“ I am disappointed. Mostly I miss the friendly welcome in the huts, in the fjällstations I felt a dramatically lost of quality. The state of the way is worst! There are calls for donation to improve the Kungsleden, but today it is a danger. Long walking routes in other countries become safer, why not in Sweden? ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Vi blev rekommenderade att vända, stugvä...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 29 jul 2020)
“Vi blev rekommenderade att vända, stugvärden menade väl då hon tyckte vi såg trötta ut. Vi följde inte hennes råd utan vi sov över i stugan på Singi och dagen därpå fortsatte vi mot Sälka. Vi hade en fantastisk vandring till abisko, vill göra om vandringen någon gång. WC på Singi luktade hemskt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

En varm stuga

Rekommenderad av Ell, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Vi kom fram halvt dränkta efter en dag i regn och blåst, och att sedan kunna stänga in sig i ett rum och elda för fullt i kaminen är något av det bästa jag varit med om. Stugvärden var dessutom snäll nog att ge oss lite redan färdig ved eftersom han såg på oss att vi inte visste vad vi höll på med (vi lärde oss sen dock). Vi fick dessutom massa bra tips om hur vi skulle gå och vad vi skulle tänka på under nästa dags vandring, och de höll stenkoll på vart alla skulle. Väldigt trevligt på alla sätt, utom vädret. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt bemötande av stugvärarna.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Trevligt bemötande av stugvärarna.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lite väl mycket fokus på coronaåtgärder

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Lite väl mycket fokus på coronaåtgärder”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Jätte trevliga stugvärdar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Jätte trevliga stugvärdar”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Saknade dusch/tvättrum

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Saknade någonstans att tvätta av mig.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Otippad favorit

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 10 jul 2020)
“Mysigt ställe som ligger pittoreskt i dalen vid vattendraget. Kommer gärna tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Eftersom vi inte var med på deras boknin...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 08 jul 2020)
“Eftersom vi inte var med på deras bokningslistan fick vi inhysa i en liten stuga som hörde till personalen. Den hade en säng men två madrasser, så en av oss fick sova på golvet. Vi tyckte, trots det, att det var Super mysigt. :-)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt bemötande

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 05 jul 2020)
“Trevligt bemötande ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.