STF Singi Fjällstuga

Adress: 98199 Singi  visa karta
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 92% (44 av 48 rekommenderar) (15 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(44 av 48rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 15)

Singi

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“Vi delade rum med två andra sällskap, och hade kök i samma rum. Trevligt, och inte så stökigt som i större kök.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Så trevliga stugvärdar!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 05 jul 2019)
“Så trevliga stugvärdar!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Extremt tunna madrasser..

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 03 jul 2019)
“Extremt tunna madrasser..”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fina Singi

Rekommenderad av Gittan, Sverige (Sverige ons 17 apr 2019)
“Även här gladde vi oss åt dugnadsarbetena. Den fina Abrahamsstugan var en fröjd. Alla härliga hundspann gjorde oss lyckliga.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Merveilleux

Rekommenderad av Paul JARDON Belgium, Belgien (Belgien fre 05 apr 2019)
“Félicitation au gardien et à son épouse pour leur accueil, leur gentillesse.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bokningen av fjällstugor är en fars. Jag...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 28 mar 2019)
“Bokningen av fjällstugor är en fars. Jag lägger upp en plan för min skidtur, den ändras dock efter väder och dagsform så att boka per fjällstuga är onödigt besvärligt. Stugorna borde i första hand bokas som antal övernattningar utan att behöva specificera stugorna. Bokningen innebär i alla fall ingen plats reservation!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Tur med vädret, vilket höjde upplevelsen...

Rekommenderad av Margaretha, Sverige (Sverige tis 19 mar 2019)
“Tur med vädret, vilket höjde upplevelsen markant. Tycker alltid det är fantastiskt att det finns stugor i fjällvärlden där det går att komma inomhus i värme efter en dag på fjället.Det var 1.a gången för mig i Singi och "tyvärr" bara tid för en natt denna gång.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fjällstuga Kungsleden

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 19 mar 2019)
“Standarden är naturligtvis enkel med utedass och avsaknad av dusch som i de flesta fjällstugor längs Kungsleden. Dock varmt, skönt och mycket trivsamt. Köket utrustat med allt en enklare mathållning kräver.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

could be better

Rekommenderad av marie & philippe , Frankrike (Frankrike sön 09 sep 2018)
“a sauna and a little shop will be appreciate ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Utmed Kungsleden

Rekommenderad av Anki, Sverige (Sverige lör 01 sep 2018)
“Bra att övernatta om man ska vidare från Kungsleden mot Kebnekaise/Nikkaluokta.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället