STF Kaitumjaure Fjällstuga

Adress: 98199 Kaitumjaure  visa karta
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (25 av 26 rekommenderar) (10 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(25 av 26rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

best hosts ever

Rekommenderad av Florence, Frankrike (Frankrike mån 09 sep 2019)
“we sepnt 2 nights and one day hiking arround. The place is beautiful, and the hosts are really caring and interrested in helping and explaining the life in the huts during summer or winter. there are nice views from a summit right next to the hut.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket bra husvärdar! Mycket fint ställe...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 26 aug 2019)
“Mycket bra husvärdar! Mycket fint ställe. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ej heller Kaitum fick besök av oss

Rekommenderad av Gittan, Sverige (Sverige ons 17 apr 2019)
“Ej heller Kaitum fick besök av oss”
Totalupplevelse 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trångt men fint boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 05 apr 2019)
“Det var helt fullt i en stuga medan den andra stugan var tom. Stugvärden ville ej öppna stuga 2. Tråkigt att behöva trängas när det finns fler tomma stugor”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

extra

Rekommenderad av Paul Jardon Belgium, Belgien (Belgien fre 05 apr 2019)
“tout a été parfait et spécialement l’accueil du gardien. Nous voudrions encore le remercier pour sa disponibilité et sa gentillesse.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fjällstugor...

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige ons 27 mar 2019)
“STF:s Fjällstugor är bra, men det börjar bli löjligt dyrt...”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Difficulty for organised Groups

Ej rekommenderad av Montanara, Schweiz (Schweiz tor 20 sep 2018)
“We where a Group of 11 persons and payed all in advance. The Hut warden did not had an Information about our coming. So there were no arrangements for our big Group. I think for sleeping, gas in the huts, firewood and a shop the price of 400 sek is too much. Half of the price it think would be fair. This is a general Comment for all 6 Huts we stood. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

lite för mycket pekpinnar man gör så go...

Rekommenderad av 3 generationer, Sverige (Sverige tis 11 sep 2018)
“ lite för mycket pekpinnar man gör så gott man kan.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stugvärmen Monika upplevde jag som välvi...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 09 sep 2018)
“Stugvärmen Monika upplevde jag som välvillig och omsorgsfull - dock ”lite väl på”. Lite forcerad och ”överaktiv i sin ambition”. Hon menar absolut väl och informerar nya vandare noga - emellertid i min upplevelse högljutt och ”beskäftigt”. Personligen trivs jag bättre med mer nedtonade framtoning. Vandring och det storslagna landskapet ger oss möjlighet att nå ett större inre lugn och då är det positivt med ett möte med en stugvärd som ”andas” lugn och ett tempo som inte galopperar...”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

perfect stay

Rekommenderad av marie & philippe , Frankrike (Frankrike sön 09 sep 2018)
“hosts was very helpfull and friendly the location is awsome perfect ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället