STF Vistas Fjällstuga

Adress: 98199 Vistas  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 100% (26 av 26 rekommenderar) (11 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(26 av 26rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

Fin natur med lagomt stort och gemytligt boende

Rekommenderad av Daniel Jönsson, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Jag var bara där en dag, men av de stugor jag besökte (abisko, abiskojaure, alesjaure, tarfala) var denna den bästa sett från bemötande, omgivande natur och boendet. Det är mer spartanskt än andra boenden, men jag ser det som positivt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vår turs bästa bemötande!

Rekommenderad av Gittan, Sverige (Sverige ons 17 apr 2019)
“Mycket bra stugvärd som brydde sig om gästerna. Härligt med bastu”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vistas

Rekommenderad av Ladies tour, Sverige (Sverige mån 15 apr 2019)
“Mycket trevlig och hjälpsam stugvärd. Fin bastu. Vore trevlig om pinkpinnen inte var placerad så man har den som utsikt från matbordet:-). ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bästa stugen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 13 apr 2019)
“Mysig originalstuga som är energieffektiv med. Välfungerande med 10 personer och med sittplatser för ett par till.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bokade fem nätter på Vistas, men bodde d...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 08 apr 2019)
“Bokade fem nätter på Vistas, men bodde där endast en natt. Skidade vidare till Nallo och vidare med avslut i Salto. Men mycket krångligt att förbeställa nätter på nätet. Måste kunna förenklas!!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Den lilla stugan i dalen

Rekommenderad av A Klaesson, Sverige (Sverige ons 19 sep 2018)
“Riktigt trevlig vandring från Alesjaure och hit! Stugans planlösning är trevlig och gemytlig. En lite mindre och äldre stuga som jag gillade skarpt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

so beautiful

Rekommenderad av philippe & marie , Frankrike (Frankrike sön 09 sep 2018)
“very nice place ggod view nice hoste just lokk for foof refill ( no bread at all) ”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bastu

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 08 sep 2018)
“Positiv överraskning att det fanns bastu för det framgick inte på hemsidan. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fullt

Rekommenderad av Björn Rudlund, Sverige (Sverige mån 27 aug 2018)
“Vi hade nog turen eller oturen att få boendet när det slog om till dåligt väder. Det fanns inte plats till alla men stugvärdarna gjorde allt dom kunde för att hysa in så många som möjligt. Klanderfritt men jag önskar att vissa gäster förstått att dela med sig att gemensamma utrymmen så alla fick chans att sitta vid ett bord och äta samt laga mat. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Super host in Vistas

Rekommenderad av Björn e Nadia, Italien (Italien lör 11 aug 2018)
“We felt very well welcomed by the kind and professional lady hosting in Vistas. She made sauna available for us even though we arrived late and spent time with us describing in a passionate way the surroundings and answering or questions making us feel we were in a very special place. She was the best host we met in the mountain cabins we stayed. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-11 14:58:18, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews