STF Alesjaure Fjällstuga

Adress: 98107 Alesjaure
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 99% 173 av 174 rekommenderar (41 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(173 av 174rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 41)

Stugvärdar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 23 apr 2021)
“Mycket spring in och ut i våran stuga av bland annat stugvärdarna. De sprang in och ut flera ggr för att göra vad vet jag. I dessa corona tider kan man nog minimera detta ... ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Uppskattar små rum

Rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige ons 21 apr 2021)
“Trevligt att sova i rum med lite färre bäddar i.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Pandemirestriktioner

Rekommenderad av Per, Sverige (Sverige tis 20 apr 2021)
“Hänsyn togs gällande pandemin frånsett grupper som tillåts vara fler.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Superb like every other hut..., but !

Rekommenderad av Nicolas (belgium), Belgien (Belgien tis 20 apr 2021)
“As all other huts the level is high, but as I used every evening the SAT phone to inform my wife why had I to pay 40 SEK here in stead of the prescripted 15 SEK ???? The other guards did not underdtand why hete in Alesjaure they ask the double rate.... Nor I”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Öppna bastun igen med stram tidsbokning ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 15 apr 2021)
“Öppna bastun igen med stram tidsbokning per sällskap. Skulle gå att göra smittsäkert och öka helhetsupplevelsen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Excellent!

Rekommenderad av cyril, Frankrike (Frankrike fre 09 apr 2021)
“Everything was perfect and the hosts were incredibly welcoming. Definitely recommend!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Great location

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 06 apr 2021)
“Great stuga, super nice hosts, great setting.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bo på en kulle.

Rekommenderad av Magnus, Sverige (Sverige tis 30 mar 2021)
“Blåsigt läge på en kulle - tufft att hämta vatten. Vitmålat invändigt ger ett kallt och omysigt intryck. Slitna kaminer och tunna ytterväggar - svårt hålla värmen inne när vinterstormar yr.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bodde inte där då jag var tvungen att än...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 21 mar 2021)
“Bodde inte där då jag var tvungen att ändra planerna under genomförandet.”

Helt ok

Rekommenderad av Meg, Sverige (Sverige ons 30 sep 2020)
“Vi stannade för kort tid för att få en ordentlig upplevelse av stället, eftersom vi kom sent på kvällen och vandrade vidare nästa morgon. Stugvärdarna var uppmärksamma och gav oss ett bra bemötande och det var skönt att få ett eget rum. Om man vandrar från Abiskojaure till Alesjaure kan jag definitivt rekommendera att bo i stuga, speciellt om man som vi inte är vana fjällvandrare. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-06-14 17:38:03, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.