STF Alesjaure Fjällstuga

Adress: 98107 Alesjaure  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (76 av 78 rekommenderar) (19 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(76 av 78rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 19)

Next to a beautiful lake and a sami summer village, the best spot for northern lights!

Rekommenderad av Julia, Sverige (Sverige mån 30 sep 2019)
“Alesjaure stuga it's fairly big and new, although it retains the charm of a secluded mountain hut. I loved that although they could make staircase of wood around the complex, the hut is just at its minimal function and the path around are still rocks and part of the mountain. Alesjaure has also a very nice bastu, next to a jook, which I took a freezing dip into. The staff was just lovely and caring. They even give out free "ost pastej" as it was the end of the season. Lots of tired hikers appreciated it a lot! :) The dog room, as I was hiking with my dog, was cute and lovely, and had an amazing view of the valley, from which was possible to see northern lights. I was so impressed that the stugvärd was a young lady and 7 months pregnant. Amazing! She was so welcoming and made me feel that Swedish fjällen are inclusive and solo women traveller are very welcome and safe. The hut was also immaculately clean! :) ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gärna bättre möjlighet för dopp. Alldele...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 15 sep 2019)
“Gärna bättre möjlighet för dopp. Alldeles för grunt för ett dopp.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket fint!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 19 aug 2019)
“Mycket fint!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Funktionell stuga

Rekommenderad av Andrea, Tyskland (Tyskland fre 09 aug 2019)
“I Alesjaurestugan tyckte vi mycket om att ha plats i sovrummet. Köket var rymmlig med långa bord och härliga stora fönster med blick i den vackra dalen. Bra att köket ligger lite separat ifrån sovrummet så att man inte stör de som sover. Tyvärr fungerade inte torkapparaten i torkrummet. Annars även det stort och funktionellt. Dasset tyvärr för nära. Man kan knappt sitta framför stugan utan att känna lukten. Bastuns anordning av tvättrum och basturummet ologiskt: Två dörrar som jämt öppnas och man måste passera bastun för att tvätta sig. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nytt o helfräscht!

Rekommenderad av Ewa, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Nytt o helfräscht!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppenboende.

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Mycket trevlig fjällstuga med trevligt bemötande och god standard. Mysig bastu och bad i jokken. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

To big and to crowded

Ej rekommenderad av Lü, Schweiz (Schweiz lör 13 jul 2019)
“The stay at Alesjaure was the worest during my trip. Since the weather wasn‘t too good, the huts were crowed and a lot of people witih tents moved into the huts and it was a bit chaotic. The staff tried hard to manage the situation, but was almost run over by the situation. I would anyone to pass the hut or camp before or after the hut ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vägen ner till bastun var övertäckt av s...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 03 jul 2019)
“Vägen ner till bastun var övertäckt av snö. Det var rent farligt att gå dit. Jag kan tycka att personalen bör skotta vägen till bastun.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ändrade min färdväg. Besökte aldrig plat...

Rekommenderad av Anna Törnberg , Sverige (Sverige tor 27 jun 2019)
“Ändrade min färdväg. Besökte aldrig platsen.”

Vattenhämtning vinter

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 13 apr 2019)
“Vattenhämtningen på vintern är lite jobbig. Det är tungt att dra upp dunken för backen. Skulle man kunna bygga en vinsch?”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.