STF Alesjaure Fjällstuga

Adress: 98107 Alesjaure
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 98% 290 av 295 rekommenderar (63 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(290 av 295rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 63)

Alesjaure

Rekommenderad av Filip, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“Gillade att de försedde varje sällskap med eget rum i den utsträckningen det gick. Stora och rymliga stugor som gjorde det enkelt att hålla avstånd. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Superfin anläggning

Rekommenderad av Emil J, Sverige (Sverige fre 28 aug 2020)
“Vi hade vandrat en heldag i ösregn, vilket prognosen hade sagt, så vi förbokade denna natt för att torka upp inför fortsatt tältvandring. Torkrummen är lite dysfunktionellt byggda utan frånluftfläktar men har man tid så torkar det till slut. Fint bemötande av kvinnan i receptionen och fina rum. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig,ig stuga och stugvärdar

Rekommenderad av Tanzacat, Sverige (Sverige tor 27 aug 2020)
“Mycket trevlig stuga som ordnat allt bra givet omständigheterna. En liten ”dusch” hade ordnats, byggd i björk för personlig hygien. Mycket uppskattat då bastun var stängd. Stugvärdarna var trevliga men också tydliga och noggranna, på ett positivt sätt”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Very nice Stuga to stay in Kungsleden

Rekommenderad av Masa, Sverige (Sverige sön 23 aug 2020)
“The location is very nice. Facility is also very nice. It is a good place to stay more than two nights. I enjoyed hiking at local area.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dusch

Rekommenderad av Ylva, Sverige (Sverige lör 22 aug 2020)
“Hej Någon enkel dusch anordning. Där man själv fyller på vatten. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Very helpful host

Rekommenderad av Noémie, Sverige (Sverige ons 19 aug 2020)
“My shoes broke between Abiskojaure and Alesjaure, and one of the host fixed it with glue and a lot of tape. He did it so well that I could finish the trail until Nikkaluokta, I am so grateful to him ! Thank you so much !”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiska stugor

Rekommenderad av CG, Sverige (Sverige tis 18 aug 2020)
“Bra corona anpassning och mycket trevlig personal! Dock hade inte en ute dusch eller öppna bastun suttit fel! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det regnade in i rummet på natten så vi ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 13 aug 2020)
“Det regnade in i rummet på natten så vi fick flytta våra saker. Vi påpekade detta, men fick besked att det var väntat. Jag tycker inte man ska behöva förvänta sig att det regnar in.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Torkrum

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Två av tre torkrum funkade inte, jobbigt när alla har blöta kängor och kläder. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fjällstugor

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Ofta konstiga och excentriska stugvärdar men det blir kanske ett speciellt urval. Underbara stugvärdar i Singistugan. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.