STF Alesjaure Fjällstuga

Adress: 98107 Alesjaure
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 99% 173 av 174 rekommenderar (41 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(173 av 174rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 50)

Very nice Stuga to stay in Kungsleden

Rekommenderad av Masa, Sverige (Sverige sön 23 aug 2020)
“The location is very nice. Facility is also very nice. It is a good place to stay more than two nights. I enjoyed hiking at local area.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dusch

Rekommenderad av Ylva, Sverige (Sverige lör 22 aug 2020)
“Hej Någon enkel dusch anordning. Där man själv fyller på vatten. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Very helpful host

Rekommenderad av Noémie, Sverige (Sverige ons 19 aug 2020)
“My shoes broke between Abiskojaure and Alesjaure, and one of the host fixed it with glue and a lot of tape. He did it so well that I could finish the trail until Nikkaluokta, I am so grateful to him ! Thank you so much !”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiska stugor

Rekommenderad av CG, Sverige (Sverige tis 18 aug 2020)
“Bra corona anpassning och mycket trevlig personal! Dock hade inte en ute dusch eller öppna bastun suttit fel! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det regnade in i rummet på natten så vi ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 13 aug 2020)
“Det regnade in i rummet på natten så vi fick flytta våra saker. Vi påpekade detta, men fick besked att det var väntat. Jag tycker inte man ska behöva förvänta sig att det regnar in.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Torkrum

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Två av tre torkrum funkade inte, jobbigt när alla har blöta kängor och kläder. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fjällstugor

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Ofta konstiga och excentriska stugvärdar men det blir kanske ett speciellt urval. Underbara stugvärdar i Singistugan. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Eftersom det var mycket mygg hade jag ön...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 05 aug 2020)
“Eftersom det var mycket mygg hade jag önskat, och fler med mig, att det fanns myggnät vid fönstren så att de gick att öppna. Det blev väldigt varmt med stängda fönster på vissa ställen. Vidare så var man tvungen att ta med sig vissa sopor då de inte kunde sorteras vid vissa fjällstugor, och då tänker jag på sådan frystorkad mat i aluminium förpackning som många har med sig. Det hade varit bra om man kunde slänga dessa förpackningar vid varje fjällstuga. Bättre tvättmöjligheter hade önskats och där var Abiskojaure bäst, som hade byggt ett tvättställe av en vedhög där man kunde gå in och tvätta av sig. De hade monterat två trähängare som man kunde hänga handduk/kläder på. Så en eloge till Abiskojaure för detta.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Väldigt vackert ställe

Rekommenderad av Makrill, Sverige (Sverige ons 05 aug 2020)
“Väldigt vackert ställe ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Completely satisfied

Rekommenderad av Canadian girls, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“All of the staff for extremely helpful and friendly. One staff in particular, Gun, took time to help us with some particular problems and provide individual advise on how we should proceed. She really went out of her way to make sure we felt supported and capable of completing out hiking adventure. Her impact on our trip was very meaningful and appreciated.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-07-29 16:40:24, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.