STF Alesjaure Fjällstuga

Adress: 98107 Alesjaure
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 98% 290 av 295 rekommenderar (63 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(290 av 295rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 63)

Mycket trevligt bemötande och ett fantas...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 16 jul 2021)
“Mycket trevligt bemötande och ett fantastiskt boende.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vackert belägen

Rekommenderad av Caroline, Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Fint belägen med utsikt åt alla håll och knutpunkt till flera leder, nära till att bada, butik och mysig miljö. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fjällstugor

Rekommenderad av JET, Sverige (Sverige mån 05 jul 2021)
“Jag bokade en hotell natt i abisko plus två nätter i olika fjällstugor totalt 2000kr är väl ok i sig, men de jag tycker är dåligt är man ändå måste betala 40kr för att låna köket i en fjällstuga som man inte har bokat. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Priser

Rekommenderad av Magnus , Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“Vi hade det hur bra som helst. Boende ligger helt magiskt till. Sov som barn. Men väldigt synd att ni tar ett sådant överpris på mat. Och att ni ens kan med att be om betalning när man lagar mat på ett ställe när man bokat flera andra andra nätter någon annanstans ihop med överpriserna på mat. Överlag väldigt nöjd men pris på mat och att man måste betala för att laga lunch lämnar en bitter eftersmak. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Great host

Rekommenderad av Mateusz, Polen (Polen tor 17 jun 2021)
“Alesjaure on 25.03.2021 - there was a great host - it's cool that you can chop wood in a woodshed with doors and roof - nice access to the water - huge kitchen - big rooms Small minus: - there was no beer at that day :P ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stugvärdar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 23 apr 2021)
“Mycket spring in och ut i våran stuga av bland annat stugvärdarna. De sprang in och ut flera ggr för att göra vad vet jag. I dessa corona tider kan man nog minimera detta ... ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Uppskattar små rum

Rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige ons 21 apr 2021)
“Trevligt att sova i rum med lite färre bäddar i.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Pandemirestriktioner

Rekommenderad av Per, Sverige (Sverige tis 20 apr 2021)
“Hänsyn togs gällande pandemin frånsett grupper som tillåts vara fler.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Superb like every other hut..., but !

Rekommenderad av Nicolas (belgium), Belgien (Belgien tis 20 apr 2021)
“As all other huts the level is high, but as I used every evening the SAT phone to inform my wife why had I to pay 40 SEK here in stead of the prescripted 15 SEK ???? The other guards did not underdtand why hete in Alesjaure they ask the double rate.... Nor I”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Öppna bastun igen med stram tidsbokning ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 15 apr 2021)
“Öppna bastun igen med stram tidsbokning per sällskap. Skulle gå att göra smittsäkert och öka helhetsupplevelsen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.