STF Alesjaure Fjällstuga

Adress: 98107 Alesjaure  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 99% (175 av 177 rekommenderar) (39 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(175 av 177rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 39)

Helt ok

Rekommenderad av Meg, Sverige (Sverige ons 30 sep 2020)
“Vi stannade för kort tid för att få en ordentlig upplevelse av stället, eftersom vi kom sent på kvällen och vandrade vidare nästa morgon. Stugvärdarna var uppmärksamma och gav oss ett bra bemötande och det var skönt att få ett eget rum. Om man vandrar från Abiskojaure till Alesjaure kan jag definitivt rekommendera att bo i stuga, speciellt om man som vi inte är vana fjällvandrare. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Märklig Corona-strategi

Rekommenderad av Bobo, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Noga med att en i taget är inne i butiken. Samtidigt läggs vi 8 gäster där vi inte känner varandra i ett 10-bäddsrum! Samtidigt fanns det TOMMA rum på morgonen. Inte snyggt kan jag tycka. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vackert

Rekommenderad av Nillan&Eli, Sverige (Sverige ons 09 sep 2020)
“Skönt att få eget rum (lågsäsong). Synd att bastun inte var igång. Synd också att den var så långt ifrån vattnet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastiska stugvärdar som gör det lilla...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 08 sep 2020)
“Fantastiska stugvärdar som gör det lilla extra!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Vacker plats och trevlig personal

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige ons 02 sep 2020)
“Fantastisk plats. Jättebra boende. Lagom stora rum och ett stort kök där det var lätt att samsas utan att vara för nära och på varandra. Bodde mitt emot hundrummet med en ettåring men det gjorde inget utan vara bara trevligt. Fick pga ettåringen ett eget rum vilket var bra. Fräscht och bra med utedassen och annat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Abiskojaure var mkt välordnat o mkt bra ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 31 aug 2020)
“Abiskojaure var mkt välordnat o mkt bra bemötande o service! Alesjaure var ej det goda bemötande o service! Stressade känsla, ej det bästa omhändertagandet,”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Alesjaure

Rekommenderad av Filip, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“Gillade att de försedde varje sällskap med eget rum i den utsträckningen det gick. Stora och rymliga stugor som gjorde det enkelt att hålla avstånd. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Superfin anläggning

Rekommenderad av Emil J, Sverige (Sverige fre 28 aug 2020)
“Vi hade vandrat en heldag i ösregn, vilket prognosen hade sagt, så vi förbokade denna natt för att torka upp inför fortsatt tältvandring. Torkrummen är lite dysfunktionellt byggda utan frånluftfläktar men har man tid så torkar det till slut. Fint bemötande av kvinnan i receptionen och fina rum. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig,ig stuga och stugvärdar

Rekommenderad av Tanzacat, Sverige (Sverige tor 27 aug 2020)
“Mycket trevlig stuga som ordnat allt bra givet omständigheterna. En liten ”dusch” hade ordnats, byggd i björk för personlig hygien. Mycket uppskattat då bastun var stängd. Stugvärdarna var trevliga men också tydliga och noggranna, på ett positivt sätt”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fin stugmiljö. Bra stugor och boende. Nä...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Fin stugmiljö. Bra stugor och boende. Nära till färskvatten. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-11-23 18:15:40, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.