STF Alesjaure Fjällstuga

Adress: 98107 Alesjaure
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 98% 296 av 301 rekommenderar (69 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(296 av 301rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 69)

This is a great Fjällstuga

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland lör 25 sep 2021)
“It rained a bit just before we reached the Fjällstuga but the warden welcomed us into the main reception area where there was a lovely warm fire burning. We managed to buy some food and then the warden gave us a tour of the facilities. It was great that we didn't need to hike all the way down to the lake to get water !! Our room was nice with a great view of the lake and we only shared it with one other person. It was a bit difficult to get the gas fire turned on in the room. We used the kitchen facilities”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Efter en tuff och lång vandring blev vi ...

Rekommenderad av Liáne, Sverige (Sverige mån 20 sep 2021)
“Efter en tuff och lång vandring blev vi så hjärtligt välkomnade, det värmde.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Avsaknad av hygienrum.

Rekommenderad av Kjekar , Sverige (Sverige sön 19 sep 2021)
“Förbättra möjligheten att tvätta sig!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kunnig stugvärd

Rekommenderad av Vandraren, Sverige (Sverige fre 17 sep 2021)
“Alesjaure är en underbar plats och detta förstärktes av en kunnig och vänlig stugvärd som tydligt informerade om STFs regler i corona-tider och som också kunde ge oss råd inför våra kommande vandringsdagar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bastun var tyvärr stängt pga corona. Lit...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 17 sep 2021)
“Bastun var tyvärr stängt pga corona. Lite opersonligt inredd.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Great place!

Rekommenderad av Kristel , Estland (Estland tor 16 sep 2021)
“The best hut on the route from Nikkaluokta to Abisko. Very clean and seems like new. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Saknar bastun

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“Saknar bastun men förstår pga Coronaläget”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

väldigt mysigt och bra butik

Rekommenderad av Nadine, Tyskland (Tyskland mån 13 sep 2021)
“Väldigt fin ställe att göra en extra dag. Butiken hade bra Sortiment!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fungerande boende

Rekommenderad av Eva is, Sverige (Sverige sön 12 sep 2021)
“Bra information vid ankomsten. Bra storlek på rummet och även köket. Undrar över varför bastun inte var tillgänglig.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Personligen föredrar jag de mindre stugo...

Rekommenderad av Ingrid, Sverige (Sverige sön 05 sep 2021)
“Personligen föredrar jag de mindre stugorna, men det var fräscht och rent ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.