STF Teusajaure Fjällstuga

Adress: 98299 Teusajaure
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 49 av 51 rekommenderar (16 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(49 av 51rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 16)

Finfint boende

Rekommenderad av Emil, Sverige (Sverige mån 26 apr 2021)
“Bra och trevliga stugvärd”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nicolas (Belgium)

Rekommenderad av Nicolas (Belgium), Belgien (Belgien tis 20 apr 2021)
“As only guest in the hut the quietness and solitude is refreshing Nice chat with the guard also = thanks ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fint ställe och bra med uppdelat boende ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 06 apr 2021)
“Fint ställe och bra med uppdelat boende i, dock väldigt tråkigt att bastun inte var öppen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hade tänkt mig 6 nätter i Teusajaure men...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 mar 2021)
“Hade tänkt mig 6 nätter i Teusajaure men stormvarning utfärdades redan gällande första dagarna så det blev aldrig ngn resa. Storm totalt 4 av 6 dagar; och dessa två dagar var också blåsiiga och med snöfall. ”

Bastu stängd trots att man betalar och det var få gäster

Ej rekommenderad av AA, Sverige (Sverige tis 29 sep 2020)
“Enligt bokningsbekräftelsen (bastu ingår), dvs betalar man för bastu trots att den är stängd. Antingen har man öppet bastun och ser till att det inte blir smittspridning, eller så tar man bort den från bokningen och sänker priset med 50.- som det var på den tiden när bastu inte ingick i priset. Sen kan man fråga sig hur stor smittspridningen egentligen är när det är tre bokade gäster. Inne i stugan sa stugvärden, ni vet att det är Corona, men jag lägger mig inte i hur ni sköter det. Varför gör man inte samma sak med bastun? Det är skillnad om det är 50 bokade gäster, eller tre, så någon slags flexibilitet och bedömning borde man kunna göra. Enligt hemisdan står det att båttrafiken är anpassad efter busstidtabellen. Detta stämmer inte. Antingen skriver man på hemsidan vilka tider båtskjutsen äger rum, eller så tar man bort att "båttrafiken är anpassad efter busstidtabell".”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Härligt

Rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“Vi hade en trevlig vistelse i fjällstugan, blev bemötta och kände oss väl omhändertagna”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

vandringsledernas skick

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 10 sep 2020)
“Hej Vi vandrade från Nikkaluokta till vakkotavare leden var bra utmärkt men på många ställen var spångarna dåliga, fick gå väldigt försiktigt. Efter kaitumjaure till Teusaajaure där höll man på att byta ut spångar Men annars var hela vandringen en fantastisk upplevelse ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiska stuvärdar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Stugvärdarna var fantastisk å hjälpsamma å hade coronatänk som fattades i andra av stf stugorna (singi och kebne )e De trevligaste människorna vi möttunder Hela vandringen...10 av 10 möjliga. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Roddtur med belöning

Rekommenderad av Anders Blom, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Efter 15 km vandring och knappt tre km rodd (fick ro tillbaka en båt) får man sin belöning när man äntligen kan ta ett dopp i sjön och njuta av den vidunderliga utsikten till middagen. Det är bedövande vackert och exotiskt med en badstrand mitt i fjällvärlden. Boendet var bra och köket hade allt som behövs för att tillaga en påse frystorkat och mer därtill. "Urinoaren" kunde hållas efter lite bättre genom att skölja med vatten några gånger under varma dagar. Då skulle man slippa dålig lukt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

engagerade

Rekommenderad av Torbjörn Svensson Mossberg, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Stugvärdarna tog sig tid och lånade ut sin fjällflora. Tycker att varje stuga borde ha en fågelbok, en flora, en däggdjursbok eller en samlingsbok om djur och växter på fjället.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-06-14 17:38:03, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.