STF Teusajaure Fjällstuga

Adress: 98299 Teusajaure  visa karta
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (36 av 37 rekommenderar) (14 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(36 av 37rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 14)

very nice location

Rekommenderad av florence , Frankrike (Frankrike mån 09 sep 2019)
“although the shop was devasted the place is realy nice and clean and the location bear by the lake very charming. Nice sauna not many walks or hikes arround the place at easy distance.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lite slöa värdar. Dåliga på att se efter...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 26 aug 2019)
“Lite slöa värdar. Dåliga på att se efter att alla besökare hade koll på reglerna. När det är regnigt ute kanske det inte är så smart att Husvärdarna passar på att ta en tvättdag denna dag och belamra nästan hela torkrummet med egna kläder. Hittade en liten plats på en stol där inne, och då var vi först på plats av gästerna, förutom husvärdens dotter som var på besök. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bastu fuktskadad

Rekommenderad av Ida, Sverige (Sverige mån 22 apr 2019)
“Träet i Bastun och anslutande rum va fuktskadad, påverkade inte mig men kan va bra att informera hur man ska sköta om den för att detta inte ska hända. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi gick aldrig till Teusa utan direkt ti...

Rekommenderad av Gittan, Sverige (Sverige ons 17 apr 2019)
“Vi gick aldrig till Teusa utan direkt till Kebnekaise.”
Totalupplevelse 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jag gillar denna stuga i orginalutförand...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 13 apr 2019)
“Jag gillar denna stuga i orginalutförande. Inga extrasängar instoppade som gör att det blir trångt. Bra att det kommer att finnas båttransport över sjön till sommaren.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nous n'avons pas eu l'occasion d'y aller...

Rekommenderad av Anonym, Belgien (Belgien fre 05 apr 2019)
“Nous n'avons pas eu l'occasion d'y aller à cause du mauvais temps”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

STF:s Fjällstugor är bra, men det börjar...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 27 mar 2019)
“STF:s Fjällstugor är bra, men det börjar bli dyrt...”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Stugvärd

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 26 mar 2019)
“Stugvärd är tyvärr inte pålitlig.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastisk plats fint bemötande hjälpsam...

Rekommenderad av 3 generationer, Sverige (Sverige tis 11 sep 2018)
“Fantastisk plats fint bemötande hjälpsam stugvärd.Bastu, Butik med god sortering så här sent på hösten Sjön som vi badade i 10 grader varmt efter en tuff nedförsbacke. Efter bastubadet hoppa direkt ner i sjön Häääligt Båt över sjön med en van kapten och därefter en skön vandring mot Vakkotavare. 3 Generationer vandrare ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevligt mottagande av stuigvärds...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 09 sep 2018)
“Mycket trevligt mottagande av stuigvärdsparet Ulla och Kurt. Bra information inför båtresa och övrigt av betydelse vid Teusajaure. Vacker plats och allt till belåtenhet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället