STF Sitojaure Fjällstuga

Adress: 98299 Sitojaure
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 92% 130 av 141 rekommenderar (34 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(130 av 141rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 35)

Trevliga stugvärdar

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige tor 14 okt 2021)
“Väldigt trevliga och generösa stugvärdar. Fick bada från bryggan utanför stugvärdens hus.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Väldigt sliten stuga. Det var ganska smu...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“Väldigt sliten stuga. Det var ganska smutsigt överallt, ffa hall , tvättmöjligheten och kök. I Tvättmöjligheten fanns inga rengöringsmedel eller trasor så msn kunde inte rengöra efter sig. Det verkade inte bli städat heller.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 4 av 5

Önskat mer service tillsyn av värden.

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige mån 06 sep 2021)
“Önskat mer service tillsyn av värden.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende i fjällstugor

Rekommenderad av Paul, Sverige (Sverige sön 05 sep 2021)
“Hej, att bo i en fjällstuga är såklart inte som att bo på ett hotell i en stad, och det ska det nog inte vara för då försvinner en del av charmen med att fjällvandra. Utifrån detta perspektivet tycker jag att boendena håller en bra standard.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevligt och välkomnande värdpar!...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 04 sep 2021)
“Mycket trevligt och välkomnande värdpar! Plus för att inte dasset luktade så illa. Bra bad!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Perfekt efter frostnätter

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 03 sep 2021)
“Trevlig och vacker stugplats. Mysigt värdpar. När myggen är borta är bryggan ned i sjön användbar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastiskt stugvärder

Rekommenderad av Skijo, Sverige (Sverige tor 02 sep 2021)
“Det var kallt och regnigt men vi var mötet av en glad och vänlig stugvärd på spongen utanför stugan. Vi hade en varm välkommen och en mysigt kväll med alla gäster. Stugvärden vara mycket hjälpsamt med alla gäster med rad och så vidare. Tack så mycket!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppen

Rekommenderad av Larsa, Sverige (Sverige mån 23 aug 2021)
“Startade med att man blev bjuden på lingondricka. Information om bekvämligheterna, var och hur. Stugvärdarna var väldigt tillmötesgående och hjälpsamma. Wc/toa var väldigt bra för att vara utedass.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Slappt?!

Rekommenderad av Elisabeth, Sverige (Sverige fre 20 aug 2021)
“Överfulla utedass med bajshögar ända upp(nästan). Detta borde väl stugvärden ha lite koll på. Antingen tömma, eller "omfördela". Jag bodde alltså där två gånger (torsdag + lördag) och märkte inte nån förbättring. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Boende Sitojaure

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 16 aug 2021)
“Stugan var fullbelagd och vädret blött. Då blir det varmt och fuktigt i stugan. Svårt att torka kläder, men så är det i fjällstugor på sommaren.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-10-27 13:07:21, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.