STF Vaisaluokta Fjällstuga

Adress: 98299 Vaisaluokta  visa karta
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 100% (10 av 10 rekommenderar) (3 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(10 av 10rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,7 av 5
Städning 4,8 av 5
Prisvärt 4,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-7 av 7)

Vacker strand

Rekommenderad av Viktoria, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Jättefin omgivning med vacker strand. När vi var där så var stugvärden tyvärr väldigt otrevlig vilket drog ner helhetsintrycket av boendet. Boendet i sig håller samma standard som andra fjällstugor.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Anpassa för Corona

Ej rekommenderad av Matti, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Att ta in 18 personer i en 20-bäddsstuga (som värden berättade att hon gjort) under pågående pandemi upplever jag som mycket oansvarigt av både STF och stugvärden. Att kräva förbokning men att inte begränsa antalet människor i stugorna upplever jag som hyckleri från STFs sida. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fint boende vid Akkajaures strand. Lite ...

Rekommenderad av Karin S, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Fint boende vid Akkajaures strand. Lite svårvandrad stig från Vaisaluokta sameviste.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stugvärdarna

Rekommenderad av Åse Swedin, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Det bästa på vår resa var de helt fantastiska stugvärdarna! Alexandra i Akkastugan som delade med sig av sin egna mat när några i vårt sällskap hade tappat sin matväska, Kristina i Kutjauri var helt fenomenal och hjälpsam och slutligen Lisa i Vaisalukta som bakade både bröd och bullar åt oss samt all personal i Saltaloukta. Alltså vilka stjärnor vi träffat! Vi var två mammor och fyra barn mellan 10-14 och vi blev så grymt väl mottagna! Vi vill gärna att ni berättar för stugvärdarna hur mycket vi uppskattade dem och hur tacksamma vi är att de hjälpte oss med precis allt. Tack vare Corona fick vi också helt egna stugor/rum så allt var perfekt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stugvärden gav otydliga förslag om färdv...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 09 aug 2019)
“Stugvärden gav otydliga förslag om färdväg som gick utanför ledsystemet. Det var nära att skapanstora oroblem för oss. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk stugvärd som gjorde det lilla extra

Rekommenderad av Tina, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“Stugvärden hade hällt upp vatten i en balja så att det fick värmas av solen så att vi inte behövde tvätta oss i det kalla bäckvattnet. Uppskattades mycket ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vatten och underbar utsikt

Rekommenderad av Lisa, Danmark (Danmark fre 05 jul 2019)
“Kom i strålande solsken. Underbar värd och plats, trodds besvärlig ankomst stig. Skön badstrand och vatten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.