STF Vakkotavare Fjällstuga

Adress: 98299 Vakkotavare
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 31 av 31 rekommenderar (12 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(31 av 31rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

Gemytligt!

Rekommenderad av Mange, Sverige (Sverige mån 26 apr 2021)
“Vi hade en jättebra vistelse i Vakkotavare! Trevlig stuga och en jättetrevlig stugvärd! Kan verkligen rekommendera V på senvintern! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stugvärden i Vakkotavare

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 26 apr 2021)
“Stugvärd i Vakkotavare, 23-24 april 2021, mycket tillmötesgående och gästvänlig.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt trevligt med stugvärden Jan-Eric...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 apr 2021)
“Väldigt trevligt med stugvärden Jan-Eric som bjöd på röding som han hade fångat! Tråkigt att det inte fanns någon butik kvar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt

Rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“Vi hade en trevlig vistelse i fjällstugan, blev bemötta och kände oss väl omhändertagna”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Allt man önskar på fjället

Rekommenderad av Caroline, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Trevlig stugvärd, trevliga medgäster, mysig stuga. Skön efterlängtad paus mellan nätterna i tält.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

vänlig stugvärd

Rekommenderad av oldboy, Sverige (Sverige tis 18 aug 2020)
“allt fungerade som förväntat. Stuvärden mycket vänlig och pratsam”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevligt ställe!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 17 aug 2020)
“Trevligt ställe!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Mysigt även när det regnar

Rekommenderad av Anders Blom, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Skönt att krypa in i fjällstugan när det ösregnar och är betonggrått ute. Gillade uteplatsen där man har utsikt över sjön ända bort till kraftverksdammen. Fräsch och luktfri urinoar i anslutning till bäcken. Bra och serviceinriktade stugvärdar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fjällstugan med det lilla extra

Rekommenderad av Ell, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Har bott i ett par fjällstugor nu men den här var verkligen en fjällstuga med det lilla extra. Termosar med varmt vatten gjorde det möjligt att tvätta händerna och kroppen med just varmvatten, det låg öronproppar och väntade på rummet, och massa andra fina små detaljer vi inte fått någon annanstans. Och sen en supertrevlig stugvärd som bjöd på kaffe när vi kom. Perfekt slut på vår vandring!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stay at Vakkotavare

Rekommenderad av Stefanie & Jan, Belgien (Belgien tor 23 jul 2020)
“Really friendly host! Kept everything clean, gave good advice and made evrything weatherfriendly ^^”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-06-14 17:38:03, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.