STF Aktse Fjällstuga

Adress: 96202 Aktse
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 93% 188 av 202 rekommenderar (55 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(188 av 202rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 55)

Saknade hundbur i hundrummet då flera sä...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 16 jul 2021)
“Saknade hundbur i hundrummet då flera sällskap med hund kan bo i samma rum”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Super mysig stuga

Rekommenderad av Cecilia, Sverige (Sverige fre 16 jul 2021)
“Aktsestugan var super mysigt och det var jätte trevligt att stugvärdarna hade dekorerat med blommor i stugan och toa. Jätte trevliga stugvärdar. Mycket myggor dem dagarnas jag var där bara, men allt annat var super härligt ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevlig stuga i fantastiskt läge

Rekommenderad av Joachim, Sverige (Sverige fre 16 jul 2021)
“Vi sov två nätter för att hinna ta oss upp på Skierfeklippan. Vi blev varmt mottagna och fick all information vi behövde. Vi fick också trevliga grannar i rummet bredvid, så allt flöt på fint. Mycket nöjda med våra övernattningar här.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mygghåla

Rekommenderad av Per Lussi, Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“• Myggfönstrens nät var trasiga; ramarna gistna och slagna -> läckte myggor • Sly, buskar och träd kring stugor borde röjas bort (vindfång) för att minska mängden mygg • Gräs på kring- och närliggande ängar klippas kort för att minska mängden mygg”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bad service (hut managers just did not care very much to help anybody)

Ej rekommenderad av NF (Niels Falkenberg), Danmark (Danmark sön 04 jul 2021)
“Did not like the service mentality in this location. Asked for support in informing ahead to the next hut and got corrct with a “you can do it yourself..” (which I can not having no phone coverage with my subcription). Also in the morning it was total chaos at the boat crossing and 25 and not 9 people showed up resulting it crosing delays of more than 1-2 hours. Whick was a bit of a problem since I was going all the way to Kvikjok in one day…. (did not show up for my dinner - waisted where due to this….again STF did not care and charged me anyway for a late sanwitch….). The hut mangers in Aktse also did not care to serve other people and I had to waite for hours know whick bunk I was assigned. Clarly the worst STF hut in term of service I every seen (out of 10+). Not ok.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bemötande

Rekommenderad av Anette, Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“Väldigt tydliga värdar som tydligt talar om vad som gäller.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kände oss inte lika välkomna i Aktse när...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 21 apr 2021)
“Kände oss inte lika välkomna i Aktse när vi kom med skoter. Fick ingen varm saft tex, stugvärden sa aldrig välkomna. Men turen står inte o faller med stugvärden så med fint väder o fint sällskap o fina omgivningar vart det en fantastisk tur.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nicolas (Belgium)9

Rekommenderad av Nicolas (belgium), Belgien (Belgien tis 20 apr 2021)
“If you arrive at the hut direction south everybody knows that the narrow downhill with pulka is ‘hell’. But : guard Ebbe welcomes me with warm fruit tea and friendly laid back feeling. Great location so I decide to stay 2 nights and plan a relax ski trip to the magnificent delta and rock = top experience!! So if you plan a day of complete rest , do it here :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra bemötande och information. Fantastis...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 13 apr 2021)
“Bra bemötande och information. Fantastiskt att det går ha stugorna vinteröppna denna säsong. Fulländat om bastun kunnat vara öppen ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Aktse i topp efter en vinter Sarektur

Rekommenderad av Mikael, Sverige (Sverige tor 08 apr 2021)
“Underbara stugvärdar, hjälpsamma, trevliga och alltid i farten. Utsikten,platsen och anläggning i topp, mkt bra!!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.