STF Aktse Fjällstuga

Adress: 96202 Aktse
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 101 av 105 rekommenderar (34 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(101 av 105rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 34)

Kände oss inte lika välkomna i Aktse när...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 21 apr 2021)
“Kände oss inte lika välkomna i Aktse när vi kom med skoter. Fick ingen varm saft tex, stugvärden sa aldrig välkomna. Men turen står inte o faller med stugvärden så med fint väder o fint sällskap o fina omgivningar vart det en fantastisk tur.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nicolas (Belgium)9

Rekommenderad av Nicolas (belgium), Belgien (Belgien tis 20 apr 2021)
“If you arrive at the hut direction south everybody knows that the narrow downhill with pulka is ‘hell’. But : guard Ebbe welcomes me with warm fruit tea and friendly laid back feeling. Great location so I decide to stay 2 nights and plan a relax ski trip to the magnificent delta and rock = top experience!! So if you plan a day of complete rest , do it here :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra bemötande och information. Fantastis...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 13 apr 2021)
“Bra bemötande och information. Fantastiskt att det går ha stugorna vinteröppna denna säsong. Fulländat om bastun kunnat vara öppen ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Aktse i topp efter en vinter Sarektur

Rekommenderad av Mikael, Sverige (Sverige tor 08 apr 2021)
“Underbara stugvärdar, hjälpsamma, trevliga och alltid i farten. Utsikten,platsen och anläggning i topp, mkt bra!!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vatten

Rekommenderad av Torben, Sverige (Sverige mån 05 apr 2021)
“Vattenhinkarna var helt tomma vid ankomst så man fick börja med att hämta vatten. Man är ju van att fylla vatten, tömma slask och fylla på ved innan man lämnar ett boende.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kallt!

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige ons 24 mar 2021)
“Nästan omöjligt att värma upp, trots att vi höll på att elda över 3 timmar. Inte så mysigt och inbjudande i de nyrenoverade lokalerna, som i de äldre o orenoverade.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Aktse en plats för hjärtat och själen

Rekommenderad av Gilla, Sverige (Sverige ons 23 sep 2020)
“Fantastiskt vackert fjällhemman och så fina stugor. Vi hade så tur med vädret och vandringen upp till Skierfe gick bra. Hade önskat att stanna någon dag till så jag fick utforska Aktse och omgivningen runt mer. Vill definitift komma tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Duschmöjligheter

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Bör gå att ordna med t ex vattenvärmare så man inte behöver duscha i 4 fräsigt vatten”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbar stuga i sagolik miljö!

Rekommenderad av Pernilla F, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Magnifik stuga, älskar det enkla primitiva livet! Tyvärr var i bastun i bruk, tolkade det som att det berodde på Corona så de va lite synd men i övrigt var vistelsen utan anmärkning!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Surprising hut

Rekommenderad av Pierre and Nolwenn, Frankrike (Frankrike mån 07 sep 2020)
“The huts are like and old farm near the forest. The nice hosts surprise us saying there is a waste water drain in the hut. It's comfortable. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-05-05 20:01:38, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.