STF Aktse Fjällstuga

Adress: 96202 Aktse  visa karta
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (28 av 29 rekommenderar) (12 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(28 av 29rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

Fantastiskt läge

Rekommenderad av Eva Tjäder, Sverige (Sverige tor 02 apr 2020)
“Rent och fräscht! Trevlig personal och fin bastu!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kanonbra miljö och bemötande av stugvärd...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 24 mar 2020)
“Kanonbra miljö och bemötande av stugvärdarna i alla stugor”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Great help

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien mån 16 mar 2020)
“STF Warden (Anders) very capable and managed to fix two broken ski boots, helping us to complete our journey - thanks!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Klassisk plats som exploateras för hårt

Rekommenderad av Christer, Sverige (Sverige mån 16 mar 2020)
“Vi kom till Aktse från Pårte och jade skidat 26 km. Vi är vana vinterturare och vet mycket väl vilken standard som väntar oss i STF:s stugor. Vi söker denna enkelhet och trivs normalt i dessa stugor. Den här gången hänvisades vi till det rum där ett guidat sällskap också bodde. De var ute på hundspannstur med guide och var av blandade nationaliteter. Guiden hade tagit in de 26 draghundarnas utrusting i stugan för att torkas, så lukten var svår (för att inte säga stanken). Upplägget var också sådant att deltagarna fick full service och guiden gjorde det mesta av hushållssysslorna. Det var stökigt, illaluktande och dåliga rutiner i stugan. Jag är inte emot att tillåta guidad turism i vår fjällvärld, men dessa fjällguider måpste ta ett mycket större ansvar än vad denna guide gjorde vid det här tillfället. Vi är all i fjällen på samma premisser, vilket gäller såväl för minimal påverkan på naturen, som att visa hänsyn till varandra när vi möts och bor ihop. Jag tycker att STF ska ställa högre krav på guidade turer som den här. Alla deltagare ska (oavsett vad de har köpt för arrangemang) följa de regler och rutiner vi har i bl.a. STF:s fjällstugor.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kommentar

Rekommenderad av Kim, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Sov över i aktsestugan med min familj, 20:e-22:a, stugvärmen var kort och otrevlig, samma sak hände för två år sedan när vi åkte upp samma period och samma stugvärme. Han bör se över sitt bemötande av gäster.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Utomordentligt värdskap i obygden

Rekommenderad av Susanna, Sverige (Sverige tis 17 sep 2019)
“Vi möttes upp av intresserade värdar som ville möta upp vårt behov och gjorde det. Det var dessutom rent och snyggt överallt och generösa öppettider för att kunna handla och ställa frågor. Ett riktigt mysigt ställe om man kan tänka sig en socialamedierdetox i enastående vacker natur. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härligt med bastu å dusch. Lite stökigt ...

Rekommenderad av Monika, Sverige (Sverige fre 13 sep 2019)
“Härligt med bastu å dusch. Lite stökigt med rum så nära köket. Den kvinnliga värden talade väldigt dålig svenska och engelska. Svårt att förmedla information om leder mm. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Reception and accomondations made really...

Rekommenderad av M, Sverige (Sverige lör 24 aug 2019)
“Reception and accomondations made really easy for travellers. Active staff. Nice and welcoming atmosphere. Beautiful spot.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En plats med potential

Ej rekommenderad av Seb, Sverige (Sverige mån 12 aug 2019)
“Aktse har mkt potential. Synd att wc/dusch/hämta vatten/bastu är så eftersatt. Om man kunde lösa sånt bättre samt fixa reguljära båtar in i rapadalen deltat hade det blivit en av de bästa stationerna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Aktse

Rekommenderad av Maritha, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Stugvärdarna var supertreviga i alla lägen, även när de kl 22 frågade om vi kunde byta rum då ett sällskap på 11 personer kom roende över sjön och inte skulle komma iland förrän om en timme. Superproffsiga stugvärdar som hela tiden såg till att vistelsen blev så bra som möjligt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-03 18:01:16, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.