STF Aktse Fjällstuga

Adress: 96202 Aktse  visa karta
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (108 av 113 rekommenderar) (35 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(108 av 113rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 35)

Aktse en plats för hjärtat och själen

Rekommenderad av Gilla, Sverige (Sverige ons 23 sep 2020)
“Fantastiskt vackert fjällhemman och så fina stugor. Vi hade så tur med vädret och vandringen upp till Skierfe gick bra. Hade önskat att stanna någon dag till så jag fick utforska Aktse och omgivningen runt mer. Vill definitift komma tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Duschmöjligheter

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Bör gå att ordna med t ex vattenvärmare så man inte behöver duscha i 4 fräsigt vatten”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbar stuga i sagolik miljö!

Rekommenderad av Pernilla F, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Magnifik stuga, älskar det enkla primitiva livet! Tyvärr var i bastun i bruk, tolkade det som att det berodde på Corona så de va lite synd men i övrigt var vistelsen utan anmärkning!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Surprising hut

Rekommenderad av Pierre and Nolwenn, Frankrike (Frankrike mån 07 sep 2020)
“The huts are like and old farm near the forest. The nice hosts surprise us saying there is a waste water drain in the hut. It's comfortable. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det behöver skyltas om. Man behöver inte...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 07 sep 2020)
“Det behöver skyltas om. Man behöver inte gå omvägen om hamnen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Aktse

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 31 aug 2020)
“Dåligt att man inte fick tag på den som skulle köra båten över sjön trots att vi bokat båten innan! Tyckte också att det var märkligt att man placerade flera obekanta personer i samma sovrum under dessa Coronatider, det stod på hemsidan att man var tvungen att förboka plats i stugan vilket inte följdes. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

supertrevliga stugvärdar!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 28 aug 2020)
“supertrevliga stugvärdar!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Restriktioner följdes inte på detta boen...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 20 aug 2020)
“Restriktioner följdes inte på detta boende. Man delade vatten och levde väldigt tätt in på varandra i stugan, vilket man inte gjorde i de andra stugorna. Personalen kändes väldigt nonchalanta och inte angelägna att minska smittospridningen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

dyrt

Rekommenderad av Bart, Sverige (Sverige tis 18 aug 2020)
“Lika dyrt att bo på ett 4-stjärnig hotell som på ett vandrarhem i fjällen... synd... tyvärr fanns inte heller möjlighet till varm dusch eller bastu. mycket pengar för det man får.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Perfect mountain stuga!

Rekommenderad av russellh82, Sverige (Sverige tor 13 aug 2020)
“STF Aktse has an incredible over the lake and nearby mountains. With a meadow thats remarkably free of mosquitos. Fresh water from the stream piped into the cabins and shower. Fire pit and picnic tables for sitting in the evening with fellow travellers sharing stories. Very comfortable cabins, each section has own kitchen and wood stove and games. Super friendly and helpful wardens happy to help you organize any activity and ferry you across the lake. Stayed 3 nights and would definitely go back!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-11-23 18:15:40, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.