STF Akka Fjällstuga

Adress: 98299 Akka
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 34 av 34 rekommenderar (10 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(34 av 34rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

Stugvärd

Rekommenderad av Janne , Sverige (Sverige mån 26 apr 2021)
“En mycket serviceinriktat och hjälpsam stugvärd som sätter pricken över i för den totala upplevelsen i AKka. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Akka

Rekommenderad av Lena Lundell-Nilsson , Sverige (Sverige fre 23 apr 2021)
“Fantastisk fjällstuga. Varsamt renoverad utan att förstöra den gamla atmosfären som man vill ha. Rent och snyggt. Sängmadrasser bör bytas ut. Känner ribborna när man ligger.En eloge till stf som säkrat upp med covidrutiner som fungerade mycket bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Akkastugan som utgångspunkt för toppturer

Rekommenderad av Patrik, Sverige (Sverige tis 20 apr 2021)
“Mycket trevlig och hjälpsam stugvärd (Mats). Boendet är enkelt men väldigt funktionellt. Synd bara att bastun inte fick användas.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Genuin STF stuga med fantastisk utsikt!

Rekommenderad av boke, Sverige (Sverige ons 07 apr 2021)
“Hade turen att få bo i nödrummet, två bäddar med eget kök. Mycket nöjd med vår vistelse! Stugvärden var supertrevlig!! Avståndet där men hämtade dricksvatten var något långt men eftersom vi endast stannade en natt så var det inget problem.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Akka OCH Vakkotavare

Rekommenderad av Maja , Sverige (Sverige fre 26 mar 2021)
“Pga oväder på sjön när vi kom till Ritsem, så bestämde vi oss för att sova en natt i Vakkotavare innan vi åkte till Akka. Det var en FANTATSISK stugvärd i Vakkotavare, en äldre kvinna som heter Louise. Hon bjöd på nypimplad röding, gav oss sin matlagningsgrädde OCH kom ut med 2 semlor till mig och min syster! Vi blev alldeles för bortskämda. Stugvärden i Akkastugan träffade vi inte lika mycket för vi bodde i 2 olika hus. Men hon gav oss fantastiska tips om toppturer på Akka och bjöd på varm saft när vi kom. Hon gick också en liten runda på kvällen och kikade in i folks rum för att höra om vi behövde något och hade det bra. Fantastisk service på båda stugorna! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastisk miljö och bra boende. Rent oc...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 16 aug 2020)
“Fantastisk miljö och bra boende. Rent och fräscht med goda möjligheter att tvätta och sprita händerna. Jättehärlig badplats några hundra meter bort. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boende i stuga under pandemin

Rekommenderad av Mia, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Jag har gett högt betyg till boendet i Akka fjällstuga pga att stugvärden var mycket hjälpsam, det fanns bra tvättmöjligheter med tvål, handsprit och dessutom separat sopkorgar för dambindor etc. Jag var också ensam gäst i hela stugavdelningen vilket gjorde mycket för upplevelse av renlighet och bekvämlighet. Boende i ”enkelrum” gjorde det prisvärt men det är för dyrt med 450 kr när det måste delas med många andra och bastu inte är i bruk. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Normal stugstandad

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Helt OK - normalstandard stuga. Vägen till toan svårforcera, ng spänger hade varit bray”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Fint boende nära Akka. Fiskade röding i ...

Rekommenderad av Karin S, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Fint boende nära Akka. Fiskade röding i maffiga forsen. Säkert mycket vacker utsikt när det inte är regn och dimma. :-) Pga regnet vandrade vi iväg till Café Eno 1,5 km bort och åt rökt sikt och glödkakor. Rekomenderas verkligen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Föreslår att man skulle kunna boka bastu...

Rekommenderad av Vanna, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Föreslår att man skulle kunna boka bastun och betala för att använda den för ett begränsat sällskap.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-06-10 18:22:20, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.