STF Akka Fjällstuga

Adress: 98299 Akka  visa karta
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 92% (12 av 13 rekommenderar) (7 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(12 av 13rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-7 av 7)

Vi bodde bara en natt (5pers. plus två t...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 02 sep 2019)
“Vi bodde bara en natt (5pers. plus två tältare) i Akka-stugan. Mycket var slitet och hängde på "trekvarten". Vi gick längs Padjelantaleden och bodde i stugorna (Arasloukta,Låddejokkå och Kisuris) som förvaltas av samerna (Lapponia).Vi fick intrycket att både ledmarkerinar, spänger och stugor var bättre underhållna eller bättre utrustade ex.vis belysning med solpaneler, tvättrum, torkrum med gasoluppvärmning, handsprit på toaletter etc. Svårt att jämföra standard på Akkastugan med Saltoloukta vilken var toppen likaså bemötande/service och mat.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bodde aldrig på AKKA

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 01 sep 2019)
“Bodde aldrig på AKKA”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hsnnah!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 09 aug 2019)
“Hanna var mkt trevlig och fick oss att känna oss välkomna. Hon var bra på att hantera de barn som var med i våra familjer ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ok

Ej rekommenderad av Johanna, Nederländerna (Nederländerna mån 05 aug 2019)
“Vi bodde i hundrummet som kändes mörkt och lite ofräscht. Kanske de haft ngn slags rökbildning där för interiören var svart i jämförelse med de andra rummen. Bastun var super, men hela stället ser ut att behöva en händig stugvärd som fixar det lite. Dörrhandtaget till hundrummet var trasigt och mycket var lite skevt och trasigt. Vi kom från Vaisaluokta som kändes mycket fräschare. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bastu och dusch

Rekommenderad av Tina, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“Fin bastu och dusch”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Akkastugorna

Rekommenderad av Pauli, Sverige (Sverige ons 18 jul 2018)
“Vi stannade två nätter i Akkastugorna. Bemötandet var väldigt vänligt. Värden visade oss utrymmena och förklarade hur allting fungerar. Stugorna är enkla men mysiga. Köket har relativt bra utrustning. Dricksvattenläget varierar: oftast kommer det vatten genom en sladd till gården några meter från stugorna men ibland måste man hämta vattnet från en bäck en bit därifrån. Bastun är riktigt bra. Tyvärr kände värden inte till området kring Áhkká där det inte finns markerade led. Vi kunde följa en gammal led en liten bit men sedan hamnade vi i djungeln.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bastu i Akka

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 15 jul 2018)
“Bastun känns felplacerad, med insyn från boendet. Stugan närmast bastun och dasset är väldigt slitet. Bord och bänkar utanför stugan borde på ett enkelt sätt kunna fixas och småsaker som att kunna tvätta sig efter toabesök, inte alla i samma hink eller kunna stänga dörren till dasset efter sig. Med vänlig hälsning, Åke ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.