STF Akka Fjällstuga

Adress: 98299 Akka  visa karta
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (29 av 30 rekommenderar) (10 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(29 av 30rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

Fantastisk miljö och bra boende. Rent oc...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 16 aug 2020)
“Fantastisk miljö och bra boende. Rent och fräscht med goda möjligheter att tvätta och sprita händerna. Jättehärlig badplats några hundra meter bort. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boende i stuga under pandemin

Rekommenderad av Mia, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Jag har gett högt betyg till boendet i Akka fjällstuga pga att stugvärden var mycket hjälpsam, det fanns bra tvättmöjligheter med tvål, handsprit och dessutom separat sopkorgar för dambindor etc. Jag var också ensam gäst i hela stugavdelningen vilket gjorde mycket för upplevelse av renlighet och bekvämlighet. Boende i ”enkelrum” gjorde det prisvärt men det är för dyrt med 450 kr när det måste delas med många andra och bastu inte är i bruk. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Normal stugstandad

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Helt OK - normalstandard stuga. Vägen till toan svårforcera, ng spänger hade varit bray”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Fint boende nära Akka. Fiskade röding i ...

Rekommenderad av Karin S, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Fint boende nära Akka. Fiskade röding i maffiga forsen. Säkert mycket vacker utsikt när det inte är regn och dimma. :-) Pga regnet vandrade vi iväg till Café Eno 1,5 km bort och åt rökt sikt och glödkakor. Rekomenderas verkligen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Föreslår att man skulle kunna boka bastu...

Rekommenderad av Vanna, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Föreslår att man skulle kunna boka bastun och betala för att använda den för ett begränsat sällskap.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi bodde bara en natt (5pers. plus två t...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 02 sep 2019)
“Vi bodde bara en natt (5pers. plus två tältare) i Akka-stugan. Mycket var slitet och hängde på "trekvarten". Vi gick längs Padjelantaleden och bodde i stugorna (Arasloukta,Låddejokkå och Kisuris) som förvaltas av samerna (Lapponia).Vi fick intrycket att både ledmarkerinar, spänger och stugor var bättre underhållna eller bättre utrustade ex.vis belysning med solpaneler, tvättrum, torkrum med gasoluppvärmning, handsprit på toaletter etc. Svårt att jämföra standard på Akkastugan med Saltoloukta vilken var toppen likaså bemötande/service och mat.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bodde aldrig på AKKA

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 01 sep 2019)
“Bodde aldrig på AKKA”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hsnnah!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 09 aug 2019)
“Hanna var mkt trevlig och fick oss att känna oss välkomna. Hon var bra på att hantera de barn som var med i våra familjer ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ok

Ej rekommenderad av Johanna, Nederländerna (Nederländerna mån 05 aug 2019)
“Vi bodde i hundrummet som kändes mörkt och lite ofräscht. Kanske de haft ngn slags rökbildning där för interiören var svart i jämförelse med de andra rummen. Bastun var super, men hela stället ser ut att behöva en händig stugvärd som fixar det lite. Dörrhandtaget till hundrummet var trasigt och mycket var lite skevt och trasigt. Vi kom från Vaisaluokta som kändes mycket fräschare. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bastu och dusch

Rekommenderad av Tina, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“Fin bastu och dusch”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.