STF Sälka Fjällstuga

Adress: 98199 Sälka
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 94% 144 av 154 rekommenderar (48 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(144 av 154rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 48)

Finfint boende

Rekommenderad av Emil, Sverige (Sverige mån 26 apr 2021)
“Bra och trevliga stugvärdar”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stugvärd i Tjäkta

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 23 apr 2021)
“Överhörde stugvärdarna i Tjäktastugan skrika och gorma som galningar på en stackars skoteråkare som pga motorhaveri tvingats ta denna farled tillbaka till Abisko (skoterförbud annars där). Dessa stugvärdar hade en förlegad syn på frilufsliv och menar på att det enda sättet man ska vistas i naturen är via skidor eller att vandra. Väldigt otrevliga då de bemötte skoteråkaren som bara ville be om hjälp. Tror de hatade skotrar i allmänhet och tycker att det är "fusk" att ta sig fram på det sättet, hehe ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

För litet kök

Rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige ons 21 apr 2021)
“I jämförelse med andra stugor så är köket i sälka väldigt litet i förhållande till antalet sängar”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stor risk för spridning

Rekommenderad av Per, Sverige (Sverige tis 20 apr 2021)
“STFs oförmåga att organisera gruppe lödde till att vi var 25 personer i köket stundtals, endast 2 var vaccinerade. Stugvärdarna gjorde så gott de kunde men felet låg i organisationen.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevliga stugvärdar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 18 apr 2021)
“Mycket trevliga stugvärdar”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Besvärande att det är så långt till dass...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 17 apr 2021)
“Besvärande att det är så långt till dass sant att torkrummet fungerade. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Unikt i Abisko och stugor i Kungsleden

Rekommenderad av Bozze, Sverige (Sverige tis 13 apr 2021)
“Unik natur, bra och prisvärtboende efter kungsleden Abisko till Nikkaloukta, mat att köpa i de flesta stugorna och bastu finns i många = Toppen ta en tur på skidor nästa vår! Vi ses!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Excellent!

Rekommenderad av cyril, Frankrike (Frankrike fre 09 apr 2021)
“Everything was perfect and the hosts were incredibly welcoming. Definitely recommend!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nice stuga

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 06 apr 2021)
“The place is nice. The hosts were super nice. One complaint to STF is that the store did not have items that are supposed to be there permanently (such as pasta, tomato cans...). ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hundrummet är nyrenoverat, men jättekall...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 06 apr 2021)
“Hundrummet är nyrenoverat, men jättekallt. Jag har närmare 150 nätter i fjällstugor, men aldrig varit i en så kall stuga. Vi fick täcka lister kring fönstret med papper och ändå yrde det in snö i gliporna. Vi fick elda hela tiden för att hålla någorlunda värme och det känns som ett enormt energislöseri. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-06-14 17:38:03, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.