STF Sälka Fjällstuga

Adress: 98199 Sälka  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 92% (58 av 63 rekommenderar) (14 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(58 av 63rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 14)

Fint i Sälka men mycket folk

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 19 aug 2019)
“Hej! Fjällräven Classic fick använda bastun och toaletterna samtidigt spm vi var där vilket gjorde det smått kaotiskt. Inte bra! Dewt var kö till bastun, inget varmt vatten kvar, trångt och smutsigt. Det var också kö till toaletterna och någon gång kiss på ringen. Inte heller bra. I övrigt är Sälka jättefint och personalen var stressad men trevlig.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysig fjällstuga

Rekommenderad av Andrea, Tyskland (Tyskland fre 09 aug 2019)
“Trevlig stuga i vackert läge med utsikt på fina fjäll och alldeles brevid en bäck. Fint kök och platser att äta tillsammans. Söt men liten bastu vid bäcken, så att man kan svalka i friskt vatten. Tvättrummet fint men det var lite opraktiskt att man behövde hämta det heta vattnet inifrån bastun. Då var det ett ständigt springande in och ut i bastun. Jag tycker det fattas en plats där man kan borsta tänderna. Platsen vid dasset är olämplig p.g.a. starka lukten. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dassen låg flera hundra meter från stugo...

Rekommenderad av Ewa, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Dassen låg flera hundra meter från stugorna, vilket var jobbigt särskilt nattetid. I och för sig kändes stanken på minst 10 m håll så det kanske var tur...”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevligt boende.

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Underbart läge. Något långt till dasset från stugan. Fin bastu med närhet till bad i jokken. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boende i nödstugan är det absoluta sista...

Ej rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Boende i nödstugan är det absoluta sista alternativ till boende. Hamnade där trots att andra sängar fanns. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Sälka

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“Här fick vi (2 vuxna) dela ett niomannarum med en familj (2 vuxna o 3 barn) samt två systrar från USA. Kök fanns i samma rum, vilket gav en hemtrevlig känsla. Mycket trevlig och hjälpsam stugvärd.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Besökte aldrig Sälka pga ändrad färdväg.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 27 jun 2019)
“Besökte aldrig Sälka pga ändrad färdväg.”

Fantastisk plats!

Rekommenderad av Gittan, Sverige (Sverige ons 17 apr 2019)
“Vi har inte varit/bott i Sälka vintertid på många år. Därför gladdes vi över att det skett upprustningar i stugorna. Fräscht med vitmålade väggar. Som alltid besvärligt att hämta vatten, det var alltför djupt att försöka få några droppar i hinken. Det som var mindre bra var att bastun åldrats. Vatten på golvet rann åt fel håll tex. kRANEN TILL VATTENTANKEN PÅ UGNEN VAR LÖS SÅ ATT DET VRA MYCKET LÄTT ATT BRÄNNA SIG TEX”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sälka

Rekommenderad av Ladies tour, Sverige (Sverige mån 15 apr 2019)
“Mycket trevliga och hjälpsamma stugvärdar. Den ene ordnade plats till oss i det redan fullsatta Sälka när han såg oss komma på håll. Första kvällen/natten lite kaotisk i gamla stugan/säkerhetsrummen (delvis beroende på skillnad på gäster och deras ordningsflit i de två rummen noterade vi som sov i olika rum). Säkerheten borde förbättras då de enda torkmöjligheterna var ovanför kaminen! Andra natten i eget rum i nyrenoverad stuga var perfekt! Övrigt: lite trist att det första man mötte när man kom in i stugbyn var mängder av rester från hundspann. Det kanske är svårt att städa efter sig när man drar iväg, men tråkigt att knappt kunna väja för hundbajs.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Parfait

Rekommenderad av Paul JARDON Belgium, Belgien (Belgien fre 05 apr 2019)
“De nouveau nous avons reçu un chaleureux accueil de la part du gardien et de son épouse. Merci encore à tous les deux.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället