STF Sälka Fjällstuga

Adress: 98199 Sälka
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 94% 144 av 154 rekommenderar (48 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(144 av 154rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 52)

Besvärande att det är så långt till dass...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 17 apr 2021)
“Besvärande att det är så långt till dass sant att torkrummet fungerade. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Unikt i Abisko och stugor i Kungsleden

Rekommenderad av Bozze, Sverige (Sverige tis 13 apr 2021)
“Unik natur, bra och prisvärtboende efter kungsleden Abisko till Nikkaloukta, mat att köpa i de flesta stugorna och bastu finns i många = Toppen ta en tur på skidor nästa vår! Vi ses!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Excellent!

Rekommenderad av cyril, Frankrike (Frankrike fre 09 apr 2021)
“Everything was perfect and the hosts were incredibly welcoming. Definitely recommend!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nice stuga

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 06 apr 2021)
“The place is nice. The hosts were super nice. One complaint to STF is that the store did not have items that are supposed to be there permanently (such as pasta, tomato cans...). ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hundrummet är nyrenoverat, men jättekall...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 06 apr 2021)
“Hundrummet är nyrenoverat, men jättekallt. Jag har närmare 150 nätter i fjällstugor, men aldrig varit i en så kall stuga. Vi fick täcka lister kring fönstret med papper och ändå yrde det in snö i gliporna. Vi fick elda hela tiden för att hålla någorlunda värme och det känns som ett enormt energislöseri. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stugvärdar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Förstår att det är coronatider och att man ska vara försiktig. … men ena stugvärden uppfattades som en "poilis". Man kände sig nästan bevakad.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra!

Rekommenderad av Bobo, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Fantastiskt trevliga stugvärdar. Framförallt Markus. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Handfat

Rekommenderad av Thomas , Sverige (Sverige fre 18 sep 2020)
“Saknade handfat för rengöring”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Friendly hut

Rekommenderad av Barbara, Tyskland (Tyskland ons 16 sep 2020)
“Many people are hiking along the kungsleden and the hut caretakers have to manage the crowd. They're doing a really good job!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vackert

Rekommenderad av Nillan&Eli, Sverige (Sverige ons 09 sep 2020)
“Trevligt mottagande efter vår 26km etapp. Dassen var lite långt bort. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-07-29 16:40:24, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.