STF Sälka Fjällstuga

Adress: 98199 Sälka
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 94% 144 av 154 rekommenderar (48 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(144 av 154rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 53)

Engagerade stugvärdar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 24 jul 2021)
“Trevligt och bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra belägen station.

Rekommenderad av Xiao, Sverige (Sverige lör 17 jul 2021)
“Bra bemötande från värden. Viktig stationen där flera leder möts och eventuellt efter relativt svår terräng (jobbigare än vi trodde). Dock några skavanker: Ingen handsprit och vattnet ofta slut vid toaletten. Dessutom finns köket i sovrummet, vilket är lite jobbigt eftersom att vissa vill gå upp och göra frukost tidigt och då väcker de andra i rummet som vill sova längre.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Mycket trevligt bemötande och fint boend...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 16 jul 2021)
“Mycket trevligt bemötande och fint boende.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket mygg (ligger lite i lä). Långt ti...

Rekommenderad av Caroline, Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Mycket mygg (ligger lite i lä). Långt till toaletterna. Mindre bra badmöjlighet, en bäck max upp till knäna. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Small room for big group

Rekommenderad av Mateusz, Polen (Polen tor 17 jun 2021)
“23.03 Very nice (older) hosts. Those kind of people, that are not super-serious and strict but everyone is anyway following the rules of housekeeping and listening to them. The minus was we as a group of 6 were given smaller room in the hut comparing to the smaller group of 5, who got much bigger room. Didnt understand that. Comment regarding sauna: dont understand ban on sauna due to Covid - its enough to let the people go room by room to sauna (cos they sleep in one room anyway).”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Finfint boende

Rekommenderad av Emil, Sverige (Sverige mån 26 apr 2021)
“Bra och trevliga stugvärdar”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stugvärd i Tjäkta

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 23 apr 2021)
“Överhörde stugvärdarna i Tjäktastugan skrika och gorma som galningar på en stackars skoteråkare som pga motorhaveri tvingats ta denna farled tillbaka till Abisko (skoterförbud annars där). Dessa stugvärdar hade en förlegad syn på frilufsliv och menar på att det enda sättet man ska vistas i naturen är via skidor eller att vandra. Väldigt otrevliga då de bemötte skoteråkaren som bara ville be om hjälp. Tror de hatade skotrar i allmänhet och tycker att det är "fusk" att ta sig fram på det sättet, hehe ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

För litet kök

Rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige ons 21 apr 2021)
“I jämförelse med andra stugor så är köket i sälka väldigt litet i förhållande till antalet sängar”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stor risk för spridning

Rekommenderad av Per, Sverige (Sverige tis 20 apr 2021)
“STFs oförmåga att organisera gruppe lödde till att vi var 25 personer i köket stundtals, endast 2 var vaccinerade. Stugvärdarna gjorde så gott de kunde men felet låg i organisationen.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevliga stugvärdar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 18 apr 2021)
“Mycket trevliga stugvärdar”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-07-29 16:40:24, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.