STF Tjäktja Fjällstuga

Adress: 98107 Tjäktja  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 99% (99 av 100 rekommenderar) (23 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(99 av 100rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 21)

Beautiful location and cozy huts. I thou...

Rekommenderad av iEVIL23, Danmark (Danmark tis 22 sep 2020)
“Beautiful location and cozy huts. I thought some of the hosts were a bit too strict.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

friendly stay

Rekommenderad av Barbara, Tyskland (Tyskland ons 16 sep 2020)
“the Tjäktja-hut is a nice hut and good to take a rest between the bigger huts in Sälka and Alesjaure.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kebnekajse toppbestigning och oerfarna vad gäller regler på boende

Rekommenderad av Nils-Otto Ahnfelt, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Jag är mycket besviken på alla i mitt rum som deltog i toppbestigningen i lördags. De verkar inte veta att det finns torkrum. Följden blev att en tjej la ut sina blöta kläder på elementet och drog upp värmen till Max. Jag tog bort plagget och drog ner värmen samt informerade om torkrummet. Killen under mig ägnade en god stund efter 22.30 och middag med att hänga upp sina blöta persedlar på den tomma tvåvåningssängen. Jag kan förstå att om man kommer hem strax före kl 21 och middagen står på bordet så kanske inte allihop går till torkrummet först. Övriga sex bredde ut en del persedlar på golv och varhelst det fanns en tom yta. Jag föreslår att Guiderna och Receptionister informerar om att det finns torkrum för oerfarna stuggäster. Detta problem finns inte i övriga stugor längs Kungsleden. Jag bodde i rum 300 den 12/9.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Too many people in a room

Rekommenderad av Ronald, Nederländerna (Nederländerna tis 08 sep 2020)
“Compared to all the other mountain huts, Tjäktja was disappointing. The wardens were very strict on the Corona-hygene, but then put me in a room with too many people. I understand that it isn't always easy to plan this, but this year, every guest had to subscribe in advance. So they could have done a better job.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Otroligt vackert

Rekommenderad av Anna P (och Algot 1 år), Sverige (Sverige ons 02 sep 2020)
“Mysig stuga där alla bor i samma stuga och delar kök. Bästa boendet under vår vistelse. Otroligt vacker plats och trevlig personal!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket vänligt bemötande av stugvärd Eva...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Mycket vänligt bemötande av stugvärd Eva o Bengt. Toppentrevligt boende. Otroligt fin utsikt över fjällvärlden. Lite långt att hämta vatten, när man är sliten efter en dags vandring. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Very nice stuga to stay in Kungsleden

Rekommenderad av Masa, Sverige (Sverige sön 23 aug 2020)
“I enjoyed to stay in Tjäktjastuga for two nights. Diving in a waterfall, local hiking around the staga and conversation with other hikers.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Very nice cabin !

Rekommenderad av Noémie, Sverige (Sverige ons 19 aug 2020)
“There is just one cabin for people who stay for the night, it is very very cosy. When we arrived, the host had prepared a cake and we could enjoy a piece of it with a tea while other guests were making a fire... Total happiness !”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nöjda

Rekommenderad av PCJJ, Sverige (Sverige mån 17 aug 2020)
“Jätte trevligt att vi fick kaka från stugvärdarna vid ankomst, väldigt trevligt bemötande från dem. Tyvärr lite mycket umgänge i köksområdet så det var svårt att laga mat. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bott i flera stugor nu denna sommar, all...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 12 aug 2020)
“Bott i flera stugor nu denna sommar, alltid ett bra o aktivt bemötande från värdarna, men här såg jag dom bara via ett fönster. Glatt första möte i och för sig men sen såg jag dom inte mer. Blev bara en sån kontrast mot de andra stugorna där man fick prata med värdarna som alla har varit toppen. Annars var rummen o städningen osv precis lika fint som de andra.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-11-20 18:05:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.