STF Tjäktja Fjällstuga

Adress: 98107 Tjäktja
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 31)

Mysig och hemtrevlig

Rekommenderad av Caroline, Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Helt klart värt att stanna vid, en pärla många hoppar över. Ovanlig miljö och utsikt som högst belägna stugan. Mycket mysig stuga och eldade i kaminen efter att jag badade i vattenfallet utanför (på egen risk). ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fint boende med fantastiskt läge. Trevli...

Rekommenderad av Allé, Sverige (Sverige lör 10 jul 2021)
“Fint boende med fantastiskt läge. Trevligt bemötande, rent och fin utsikt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sophantering och bokning

Rekommenderad av M, Sverige (Sverige mån 05 jul 2021)
“En typisk fjällstuga som jag tycker mycket om. Jag tycker inte om att man ska släpa runt på soporna på fjället såg endel slänt utmed leden och då är det bara början av säsongen. Är rädd att det blir skräp undanstucket under stenar och kvarlämnat i vindskydd. Är det värt det? Saknar att man inte kan komma in ramlande i stugorna utan måste förboka. Förstår att det är så i år men hoppas det går tillbaka till det gamla när Covid är över ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Host stressed and strict

Rekommenderad av Mateusz, Polen (Polen tor 17 jun 2021)
“24.03 Host was very stressed and far too strict (one doesnt have to behave like an army general to ask to follow the rules - you can also do it in nicer way). But maybe that was becuase of extreme weather that day. The doors to the hut were somehow bended and even when clean from snow it was hard to close them. Host said he is aware about this issue. Anyway, that day had harsh weather, so probably everything was more difficult.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Engagerad värd i trevlig stuga

Rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige ons 21 apr 2021)
“Väldigt mysig stuga med engagerat värdpar som gjorde det lilla extra för att gästerna ska känna sig välkomna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevliga stugvärdar

Rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige ons 21 apr 2021)
“Vi blev oerhört fint bemötta av stugvärdarna! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Excellent!

Rekommenderad av cyril, Frankrike (Frankrike fre 09 apr 2021)
“Everything was perfect and the hosts were incredibly welcoming. Definitely recommend!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Great place

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 06 apr 2021)
“The stuga is located in a magical place. The hosts were super nice and cared a lot about the well being of the guests. One of the best huts ever!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Beautiful location and cozy huts. I thou...

Rekommenderad av iEVIL23, Danmark (Danmark tis 22 sep 2020)
“Beautiful location and cozy huts. I thought some of the hosts were a bit too strict.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

friendly stay

Rekommenderad av Barbara, Tyskland (Tyskland ons 16 sep 2020)
“the Tjäktja-hut is a nice hut and good to take a rest between the bigger huts in Sälka and Alesjaure.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.