STF Abiskojaure Fjällstuga

Adress: 98107 Abiskojaure  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 93% (100 av 107 rekommenderar) (31 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(100 av 107rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 31)

Trist

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 02 sep 2019)
“För stort och för mycket folk för min smak.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Pensionär

Rekommenderad av Systrarna H, Finland (Finland ons 28 aug 2019)
“Vi blev placerade i rum med. 6_8 andra trots att det var ett tomt rum intill. Samma hände båda nätterna. När alla har så stora ryggsäckar så kändes det onödigt att trängas. Bastutiderna kunde väl vara lika i alla stugor att män och kvinnor turas on med en timme åt gången i två omgångar. Här hamnade vi i mixbastu men de t var dock bättre att inte få basta alls när vi kom till Allisjaure närmare kl 20 då männen hade bastun resten av kvällen. Stugorna känns dyra efter att man vandrat i finska fjällen med ca 100kr.natten. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Oväder

Rekommenderad av /Carina, Sverige (Sverige mån 26 aug 2019)
“Sent på kvällen när mörkret nästan lagt sig kom vi efter fem timmar i hällregn fram till Abiskojaure. Vi hade tänkt tälta men ALLT var genomblött. Stugvärdarna som var där på sin första dag såg förtvivlade ut och sa att det är fullt överallt till och med i vedboden var det folk. Men till slut kom de på att vi kunde ta Säkerhetsstugan, HALLELUJA! Vi blev kvar i två dygn tills allt var torkat och vi kunde nöjda vandra vidare. TACK!!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stor och trång sovsal. Bästa bastun.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 19 aug 2019)
“Stor och trång sovsal. Bästa bastun.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Högljudda gäster. Kanske info om allmänt...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“Högljudda gäster. Kanske info om allmänt hyfs att prata tyst till varandra? ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Idyll mitt i vildmarken

Rekommenderad av Andrea, Tyskland (Tyskland fre 09 aug 2019)
“De fina vita stugorna syns redan på långt håll andra sidan sjön. STF flaggan vinkar. Hela anläggnimgen badar i sol och är omgiven av en vacker bäck. Man kan bada vid sandstranden.På gården finns tillräkligt många trägårdsbord och plats att hålla till. Sovplatserna var mycket trånga och mörka. Ingen plats för packningen. Hjärtligt mottagen tyckte vi att de som jobbade här var speciellt interesserade i sina gäster. Vi blev omhändertagna och fick bästa instruktion. Här badade vi i finaste bastun. Däremot var toaletterna inte i bra schick och även här visste man inte vars man skulle putsa sina tänder.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jag tycker att stuga, bastu är väldigt f...

Rekommenderad av Jan w, Sverige (Sverige tor 08 aug 2019)
“Jag tycker att stuga, bastu är väldigt fint. Självklart skulle man önska sig bättre faciliteter som wc, rinnande vatten odpl men det är härligt som det är. Upplevelsen skulle förbättras drastiskt om man kunde tillhandahålla färskvaror så att man kunde äta gott efter en vandring. Jag skulle gärna betala den merkostnad det skulle innebära (transport, gasolkyl etc) Det skulle höja upplevelsen väsentligen ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Väldigt fint ordnat och hög standard tro...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Väldigt fint ordnat och hög standard trots väglöst land. Otroligt trevliga stugvärdar som hade ett personligt och samtidigt proffesionellt bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trivelig stue med vennlige hyttevetter

Rekommenderad av Ida, Norge (Norge mån 05 aug 2019)
“Vi kom ganske sent på kvelden etter å ha vandret en relativ lang etappe, og ble meget vel tatt imot av hyggelige hytteverter. Hyttetunet var svært velorganisert, og hytten ligger vakkert til ved innsjøen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Abisko

Rekommenderad av Chris, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Fantastic location, great facilities, welcoming staff and good value for money. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället