STF Abiskojaure Fjällstuga

Adress: 98107 Abiskojaure
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 206 av 217 rekommenderar (52 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(206 av 217rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 52)

Saknas myggnät

Rekommenderad av Karolina, Danmark (Danmark tor 23 jul 2020)
“Hej, Stor önskan om att få myggnät på fönsterna! Vi sov 7 människor i ett rum och det blir mycket instängt om man inte har fönstrena öppna. Det valde vi att ha fönstret öppet, och vi blev en fest för myggorna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

11.07.-12.07.2020 Stage 1 Abisko TS-Abiskojaure

Rekommenderad av Ueli, Schweiz (Schweiz ons 22 jul 2020)
“Hiking Abisko FS - Nikkaluokta”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trängsel

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Vi (två personer) blev placerade i en stuga där det redan bodde 12 ungdomar på Fjälluffning i ett rum för 9 samt i det som blev vårt rum en familj om tre från Schweiz samt en ensamvandrare. Det kändes inte alls bra med tanke på att det enbart fanns en liten storstuga med två böra placerade kök. Attityden från stugvärdarna var att det var lugnt eftersom ungdomarna bott ihop en natt tidigare... ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Trångt och sunkigt

Ej rekommenderad av Karralina, Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Man ligger väldigt tätt med känslan av att nästan dela säng med grannen. Upplevdes som en paradox när man går ut och meddelar om sina Corona-åtgärder för att undvika smitta men fyller barackerna till bristningsgränsen. Dessutom usel ventilation så att den fuktiga och varma luften stod stilla. DOCK tillämpades en näst intill polisiära rutiner för att skydda personalen från Corona, med handtvätt, avstånd m.m. Osmaklig dubbelmoral! Här stämmer INTE er information med verkligheten vilket dessutom är svårt för en besökare att parera då det inte finns några som helst alternativ. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Mysigt placerat ställe. Fin strand.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Mysigt placerat ställe. Fin strand.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra prsonal och bra läge

Rekommenderad av Olof, Nederländerna (Nederländerna mån 13 jul 2020)
“Perfekt stuga men fjällen i bakgrunden. Fina vyer och perfekta badmöjligheter i jokken. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mitt helhetsintryck är mycket positiv, j...

Rekommenderad av Peter Nilsson, Sverige (Sverige sön 12 jul 2020)
“Mitt helhetsintryck är mycket positiv, jag är klart överraskad över standard. Jag kommer nog inte att besöka dessa stugor någon mer gång, men helt klart andra STF stugor.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevliga fjällstugevärdar som pratade gl...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 08 jul 2020)
“Trevliga fjällstugevärdar som pratade glatt och fick en att känna sig hjärtligt välkommen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bemötandet av stugvärdar

Ej rekommenderad av Christian Bartoll, Sverige (Sverige mån 06 jul 2020)
“Hej, Jag är en flitig besökare av fjällen och STF. Denna gång besökte jag och min sambo delar av kungsleden. Vi gick från Nikka till Abisko. Vi bodde på keb, i Sälka, Alesjaure och Abiskojarue. Vi stannade även till i Singi. På alla ställen UTOM abiskojaure var stugvärdarna trevliga. Jättebra bemötande. I Abiskojaure kände man direkt att "här är man inte välkommen". Det började med, vad jag och min sambo tycker, var en otrevlig ton. Den känner man på ett hej och efterföljande konversation. Det var inte välkomnande. Sedan övergår detta till ifrågasättande av om vi betalat eller inte. Visst kan man undra om man har betalat när man skrivit ut en "bekräftelse på bokning", men tonen hur man gör det är avgörande. Vi var så nära på att skita i allting och gå direkt in till Abisko. På väg in till Abisko nästa dag sa vi att stugvärden var en kommendant och började referera till henne som det. Vi talade om "Kommendanten" vi middagen i Abisko. Väl där möter vi ett annat par (en pappa och en son) som också varit i Abiskojarue. Det var samma känsla hos dem. "Man kände sig inte välkommen" Summa: supertrevliga stugvärdar i alla stugor utom Abiskojaure. Det var under all kritik. / Christian chr.bartoll@gmail.com ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Tveksamt bemötande av en person ur perso...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 05 jul 2020)
“Tveksamt bemötande av en person ur personalen som tyvärr färgade upplevelsen ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-05-07 11:17:37, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.