STF Abiskojaure Fjällstuga

Adress: 98107 Abiskojaure  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (210 av 222 rekommenderar) (56 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(210 av 222rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 60)

Mysigt placerat ställe. Fin strand.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Mysigt placerat ställe. Fin strand.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra prsonal och bra läge

Rekommenderad av Olof, Nederländerna (Nederländerna mån 13 jul 2020)
“Perfekt stuga men fjällen i bakgrunden. Fina vyer och perfekta badmöjligheter i jokken. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mitt helhetsintryck är mycket positiv, j...

Rekommenderad av Peter Nilsson, Sverige (Sverige sön 12 jul 2020)
“Mitt helhetsintryck är mycket positiv, jag är klart överraskad över standard. Jag kommer nog inte att besöka dessa stugor någon mer gång, men helt klart andra STF stugor.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevliga fjällstugevärdar som pratade gl...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 08 jul 2020)
“Trevliga fjällstugevärdar som pratade glatt och fick en att känna sig hjärtligt välkommen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bemötandet av stugvärdar

Ej rekommenderad av Christian Bartoll, Sverige (Sverige mån 06 jul 2020)
“Hej, Jag är en flitig besökare av fjällen och STF. Denna gång besökte jag och min sambo delar av kungsleden. Vi gick från Nikka till Abisko. Vi bodde på keb, i Sälka, Alesjaure och Abiskojarue. Vi stannade även till i Singi. På alla ställen UTOM abiskojaure var stugvärdarna trevliga. Jättebra bemötande. I Abiskojaure kände man direkt att "här är man inte välkommen". Det började med, vad jag och min sambo tycker, var en otrevlig ton. Den känner man på ett hej och efterföljande konversation. Det var inte välkomnande. Sedan övergår detta till ifrågasättande av om vi betalat eller inte. Visst kan man undra om man har betalat när man skrivit ut en "bekräftelse på bokning", men tonen hur man gör det är avgörande. Vi var så nära på att skita i allting och gå direkt in till Abisko. På väg in till Abisko nästa dag sa vi att stugvärden var en kommendant och började referera till henne som det. Vi talade om "Kommendanten" vi middagen i Abisko. Väl där möter vi ett annat par (en pappa och en son) som också varit i Abiskojarue. Det var samma känsla hos dem. "Man kände sig inte välkommen" Summa: supertrevliga stugvärdar i alla stugor utom Abiskojaure. Det var under all kritik. / Christian chr.bartoll@gmail.com ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Tveksamt bemötande av en person ur perso...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 05 jul 2020)
“Tveksamt bemötande av en person ur personalen som tyvärr färgade upplevelsen ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Blandat bemötande

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Vi blev först trevligt välkomnade men när vi skulle checka in i receptionen var hon som satt där nedlåtande. Vi hade inte skrivit ut våran boksamling och hade bara med bokningsnummer så vi hade själva gjort en miss. Men hon var inte alls hjälpsam och försökte hitta en lösning. Vi var väldigt trötta efter vandringen och hade uppskattat lite mer förståelse. Senare under turen fick vi höra att vi skulle fått ett intyg här om våra andra bokningar eftersom vi inte skrivit ut alla papper i förväg men det intyget fick vi inte. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lovely location , a friendly and helpful...

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien tis 17 mar 2020)
“Lovely location , a friendly and helpful warden , sauna very nice .”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

A perfect place for calm, nature and very friendly

Rekommenderad av Anonym, Frankrike (Frankrike sön 01 mar 2020)
“Thanks for the place !”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Cute little stuga on the way to the wilder fjällen

Rekommenderad av Julia, Sverige (Sverige mån 30 sep 2019)
“I started my hiking journey in the fjällen with my dog from Abisko, with the pre-booked accommodations online. It was just perfect. I arrived in Abiskojaure after a long train ride from Stockholm and a moderate nice walk from the major tourist station of Abisko. In Abiskojaure I was received by a very nice host, Stefan, who showed me around and greeted me with saft juice, a Swedish speciality. He well-instructed me how to fetch water, cut my own firewood and how to prepare the bastu. He was also super kind to my dog, and make sure he also had a comfortable stay in the stuga. I really enjoyed passing by the station on my way to the wilder fjällen. Thank you STF to make this journey safe, memorable and fun!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.