STF Abiskojaure Fjällstuga

Adress: 98107 Abiskojaure
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 206 av 217 rekommenderar (52 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(206 av 217rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 52)

Mycket vänlig person

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige mån 17 aug 2020)
“Första stoppet på min vandring var i abiskojaure. Jag hade redan då fått ont i hälarna eftersom att sulan var så hård. En riktigt god stugvärd erbjöd mig då ett par sulor, han ansträngde sig verkligen för att hitta ett par och därefter så var mina hälar räddade. En sådan hängiven stugvärd är verkligen värdefull.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Intrång?

Rekommenderad av PCJJ, Sverige (Sverige mån 17 aug 2020)
“Det var ganska förvirrat och lång väntetid vid ankomsten. När vi väl blev mottagna fick vi bra info (detta var första stugan). En olustig sak som hände var att vi märkte att någon låste upp vår stugdörr och gick in i rummet på kvällen, efter vi hade lagt oss (en av oss låg vaken). På morgonen berättade stugvärden (Hans?) att han hade gått in där för brandrundan. Det kändes mycket obekvämt att han inte knackade på dörren när han skulle göra detta. Flera utav oss låg lättklädda eller nakna i våra sängar och sov. Detta hände även på fjällstationen Kebnekaise. Vi respekterar att en måste göra brandrunda men vi är fortfarande gäster med våra egna rum och skulle uppskatta om det knackades innan en går in i rummet. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trångt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 17 aug 2020)
“Trångt ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mys med brasa och levande ljus!:)

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige fre 14 aug 2020)
“Minus: stängd bastu. Vi hade sett fram mycket mot att basta efter långa vandringsdagar. Många avstyrt i vårt avlånga rike har valt att ha öppet under coronan. Viruset kan inte leva i bastuna höga temperatur. Således litet ologiskt och motsägelsefullt att stänga enligt vår mening. Större risk för smittspridning i kök, sovsalar och andra gemensamma miljöer.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Jag tycker att det är lite för trångt i ...

Rekommenderad av Ida, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Jag tycker att det är lite för trångt i stugorna, dvs för många personer på liten yta och alderles för lyhört. Om man kommer med barn som oftastbehöver sova mer än 8h spår det svårt eftersom det sällan är tyst före 22 pch redan vis 6 börjas det skramlas och pratas ganska högt i köken.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Organiserat!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Abiskojaure ligger fantastiskt fint, och är det är ett mkt organiserat lägerliv, tydligt utmärkt var det skall diskas, var det skall badas, var diskvattnet skall slängas ect. Har svårt att sätta betyg på tex ”städning”, när man städar själv, men det var rent och fint när vi kom! Barnen saknade förstås Wi-fi, men inte jag! Lotta Norrköping ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Magisk plats

Rekommenderad av Annika med vänner, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Att efter en dags vandring gå över en bro och klättra runt en kulle för att sen hitta den här magiska platsen var fantastiskt! Det var en fin stuga med smarta sovrum och generöst tilltaget kök med sällskapsrum. Gott om sittplatser ute i solen! Älskar att skylten till pissoaren var inkluderande genom att man valt att skriva gentlehen istället för gentlemen. Det får gärna fler fjällstugor ta efter! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Friendly and professional

Rekommenderad av Family4, Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Great facilities, great staff. We enjoyed everything about our stay, except the mosquitoes and no one can be faulted for that!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vackert belägen stuga. Allt var kanon me...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 29 jul 2020)
“Vackert belägen stuga. Allt var kanon med boendet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevliga stugvärdar, fin badstrand.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Trevliga stugvärdar, fin badstrand.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-06-10 18:22:20, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.