STF Abiskojaure Fjällstuga

Adress: 98107 Abiskojaure
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 206 av 217 rekommenderar (52 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(206 av 217rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 52)

Många personer i samma sovsal

Ej rekommenderad av A, Sverige (Sverige ons 02 sep 2020)
“Vi bodde i en 16 manna sal med en ettåring. Det var inte optimalt för varken oss eller för de andra gästerna. Vi var dock inte lika störda som vissa andra gäster, vilket kändes tråkigt. Ganska trångt i köket på morgonen och även en till 16 manna sal i anslutning till vårat. Ett litet torkrum gjorde att det blev mycket kläder där i. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket bra bemötande o mottagande. Excel...

Rekommenderad av Ywa Daugaard, Sverige (Sverige mån 31 aug 2020)
“Mycket bra bemötande o mottagande. Excellent skulle jag vilja säga, seriöst arbetande STUGVÄRDAR!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Inte covidsäkert

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“Vi låg 11 personer insett rum för 12. Delade kök med alldeles för många. Även de som tältade kom in i köket. Det verkade som att två stugor med bäddar var avstängda. Då blev det väldigt trångt i de andra som var öppna och något covid avstånd var det verkligen inte. På övriga stugor utmed Kungsleden var det betydligt säkrare.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Abiskojaure

Rekommenderad av Filip, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“Vi fick ett trevligt bemötande efter att ha sprungit sista biten i hällregn. Enda negativa var att torkrummet fungerade dåligt och våra blöta kläder var fortfarande blöta morgonen efter. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Nöjda vandrare

Rekommenderad av Anette o Svante , Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“Härligt bemötande. Trevlig genomgång hur allt funkar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Socialt boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 26 aug 2020)
“Stugan ligger längs Kungsleden vilket gör att många passerar. Rymlig stuga och ganska rymligt kök vilket behövs då det ofta är mycket folk som bor över. Fantastiskt bemötande av stugvärd!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

STF-Huts and mountain stations in Good shape

Rekommenderad av Christoph , Tyskland (Tyskland ons 26 aug 2020)
“We used several STF-huts and STF-Mountain Stations on our trip on a part of the Kungsleden. The STF-Mountain Stations were very comfortable with well equipped shops and nice ( but expensive) meals. The rooms are for a low amount of people. Bathrooms and toilets were very good. The self service kitchen is well equipped with all what you need and gas was available in all of them. The smaller ones ( mountain huts) have no bathrooms but the dry toilets have been very clean. In the smaller huts there are less People in one room but the self service kitchen there is well equipped too. Gas was everywhere available. The shops there have some food and drinks so that you do not have to bring your outen food. Only in the bigger mountain stations it is possible to hire bed linen. The beds have been good in all houses.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Något slitet men fungerande.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Något slitet men fungerande. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Passa på

Rekommenderad av fjällräveniälta, Sverige (Sverige fre 21 aug 2020)
“Ett stopp i Abiskojaure ger möjlighet till en oförglömlig topptur, även om det tar en stund att gå upp och ner”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt trevliga stugvärdar och bra coro...

Rekommenderad av CG, Sverige (Sverige tis 18 aug 2020)
“Väldigt trevliga stugvärdar och bra corona-anpassat! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-06-10 18:22:20, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.