STF Abiskojaure Fjällstuga

Adress: 98107 Abiskojaure  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 94% (105 av 112 rekommenderar) (32 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(105 av 112rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 32)

Trivelig stue med vennlige hyttevetter

Rekommenderad av Ida, Norge (Norge mån 05 aug 2019)
“Vi kom ganske sent på kvelden etter å ha vandret en relativ lang etappe, og ble meget vel tatt imot av hyggelige hytteverter. Hyttetunet var svært velorganisert, og hytten ligger vakkert til ved innsjøen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Abisko

Rekommenderad av Chris, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Fantastic location, great facilities, welcoming staff and good value for money. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Great sauna, great area

Rekommenderad av Davissis, Schweiz (Schweiz sön 21 jul 2019)
“This is not a hotel: no running water, no electricity etc., it is a mountain hut in a national park, just as advertised. The sleeping rooms are well designed with quite a bit of privacy despite the little space. The kitchen/living room is not very large but usefully designed and clean. Nice, easy-going yet orderly athmosphere among travellers. The sauna is great: enjoy the heat, then enjoy the cold in the lake. All this in the simplest possible setting and a great environment. It‘s wonderful. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boendestandard

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 19 jul 2019)
“Är det ok ? enligt brandmyndigheten att trycka 2 våningssängar till i ett nog trångt 10 bäddsrum!!! = dålig luft, fanns inga myggfönster att sätta in, blev otroligt varmt, knappt någon plats för ryggsäckar mm. STF bör investera i en till stuga i Abiskojaure”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Vandrarhemsstandard på fjället

Rekommenderad av Josefina , Sverige (Sverige tor 18 jul 2019)
“Det var fantastiskt att kunna leva vandrarhemsliv mitt i fjällvärlden. För oss med yngre, ovana förstagångsvandrare passade det utmärkt att kunna göra dagsturer från Abiskojaurestugorna och fortfarande vara i fjällvärlden, utan täckning och vattentoalett! Extra plus till bastu tvättmöjligheter. Det enda jag skulle önskat var myggnät att sätta i fönster så möjlighet till vädring under natten varit möjligt, då det blir väldigt varmt i rummen, särskilt på våning tre! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Abiskojaure

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“Logement med 16 bäddar, men indelat i "bås" som gjorde det mer ombonat. Bra bastu och bra tillgänglighet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bastu och bad! Underbart! Fantastiska fj...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 05 jul 2019)
“Bastu och bad! Underbart! Fantastiska fjällvärdar!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt bra med bastu och uppvärmt vatte...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 03 jul 2019)
“Väldigt bra med bastu och uppvärmt vatten!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sista vandringen Kungsleden

Rekommenderad av musen, Tyskland (Tyskland tor 27 jun 2019)
“ Vi har gått hela kungsleden , avslutning 2012. Vi är ej så unga längre och nu ville vi ännu gå en gång till för att få uppleva hur härligt det är att vandra i Sverige. Vi åkte tåget från Flensburg/Tyskland/ till Abisko. Det tog ungefär 36 timmar med byten och allt. Jätte roligt. Gick sträcka till Abiskojaure , stannade där två nätter. Jätte trevligta värdar var där. Mådde jätte bra. Gick tillbaka till Abisko under strömmande regen hela tide. Tog cirka 6 timmar tillbaka. Allt gick jätte bra. Ankommna i Abisko, löste sig sulan på min makes kängor, ett tecken det var våran sista vandring på kungsleden. Tack för allt trevligt. Vi är 80 och 73 år gamla. Reste tillbaka till Tyskland och har inom oss en härlig känsla att vi var upp i Sverige / Abisk, Abiskojaure/. Kungsleden har vi gått den södra delen och den norra delen plus en gång Abiskojaure. Super. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trångt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 13 apr 2019)
“14 bäddar i 8-bäddsrummen i stugan gjorde att det var mycket trångt för folk och packning. Det innebar också att det fanns för få grytor och annat i köket, det blev trångt vid matlagning och disk samt brist på sittplatser. Om detta är vanligt behövs det en stuga till i Abiskojaure.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.