STF Abiskojaure Fjällstuga

Adress: 98107 Abiskojaure  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 94% (82 av 87 rekommenderar) (27 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(82 av 87rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 28)

Stor och trång sovsal. Bästa bastun.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 19 aug 2019)
“Stor och trång sovsal. Bästa bastun.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Högljudda gäster. Kanske info om allmänt...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“Högljudda gäster. Kanske info om allmänt hyfs att prata tyst till varandra? ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Idyll mitt i vildmarken

Rekommenderad av Andrea, Tyskland (Tyskland fre 09 aug 2019)
“De fina vita stugorna syns redan på långt håll andra sidan sjön. STF flaggan vinkar. Hela anläggnimgen badar i sol och är omgiven av en vacker bäck. Man kan bada vid sandstranden.På gården finns tillräkligt många trägårdsbord och plats att hålla till. Sovplatserna var mycket trånga och mörka. Ingen plats för packningen. Hjärtligt mottagen tyckte vi att de som jobbade här var speciellt interesserade i sina gäster. Vi blev omhändertagna och fick bästa instruktion. Här badade vi i finaste bastun. Däremot var toaletterna inte i bra schick och även här visste man inte vars man skulle putsa sina tänder.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jag tycker att stuga, bastu är väldigt f...

Rekommenderad av Jan w, Sverige (Sverige tor 08 aug 2019)
“Jag tycker att stuga, bastu är väldigt fint. Självklart skulle man önska sig bättre faciliteter som wc, rinnande vatten odpl men det är härligt som det är. Upplevelsen skulle förbättras drastiskt om man kunde tillhandahålla färskvaror så att man kunde äta gott efter en vandring. Jag skulle gärna betala den merkostnad det skulle innebära (transport, gasolkyl etc) Det skulle höja upplevelsen väsentligen ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Väldigt fint ordnat och hög standard tro...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Väldigt fint ordnat och hög standard trots väglöst land. Otroligt trevliga stugvärdar som hade ett personligt och samtidigt proffesionellt bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trivelig stue med vennlige hyttevetter

Rekommenderad av Ida, Norge (Norge mån 05 aug 2019)
“Vi kom ganske sent på kvelden etter å ha vandret en relativ lang etappe, og ble meget vel tatt imot av hyggelige hytteverter. Hyttetunet var svært velorganisert, og hytten ligger vakkert til ved innsjøen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Abisko

Rekommenderad av Chris, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Fantastic location, great facilities, welcoming staff and good value for money. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Great sauna, great area

Rekommenderad av Davissis, Schweiz (Schweiz sön 21 jul 2019)
“This is not a hotel: no running water, no electricity etc., it is a mountain hut in a national park, just as advertised. The sleeping rooms are well designed with quite a bit of privacy despite the little space. The kitchen/living room is not very large but usefully designed and clean. Nice, easy-going yet orderly athmosphere among travellers. The sauna is great: enjoy the heat, then enjoy the cold in the lake. All this in the simplest possible setting and a great environment. It‘s wonderful. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boendestandard

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 19 jul 2019)
“Är det ok ? enligt brandmyndigheten att trycka 2 våningssängar till i ett nog trångt 10 bäddsrum!!! = dålig luft, fanns inga myggfönster att sätta in, blev otroligt varmt, knappt någon plats för ryggsäckar mm. STF bör investera i en till stuga i Abiskojaure”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Vandrarhemsstandard på fjället

Rekommenderad av Josefina , Sverige (Sverige tor 18 jul 2019)
“Det var fantastiskt att kunna leva vandrarhemsliv mitt i fjällvärlden. För oss med yngre, ovana förstagångsvandrare passade det utmärkt att kunna göra dagsturer från Abiskojaurestugorna och fortfarande vara i fjällvärlden, utan täckning och vattentoalett! Extra plus till bastu tvättmöjligheter. Det enda jag skulle önskat var myggnät att sätta i fönster så möjlighet till vädring under natten varit möjligt, då det blir väldigt varmt i rummen, särskilt på våning tre! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället