STF Abiskojaure Fjällstuga

Adress: 98107 Abiskojaure
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 339 av 358 rekommenderar (82 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(339 av 358rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 82)

First stop on the Kungsleden

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland lör 25 sep 2021)
“We were very nicely received when we arrived at the Fjallstuga and he explained all about the way things worked. We had a restful night and used the cooking facilities.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt att man fixade så vi fick eget ...

Rekommenderad av Liáne, Sverige (Sverige mån 20 sep 2021)
“Trevligt att man fixade så vi fick eget rum och inte behövde dela med ett annat sällskap som inte ville ha oss i sitt rum. Fick bo i ett av hundrummen fast vi inte hade hund.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Avsaknad av hygienrutiner.

Rekommenderad av Kjekar , Sverige (Sverige sön 19 sep 2021)
“Så många hus men inget hygienrum! Skärpning STF!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevligt

Rekommenderad av Silverräv, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“Väldigt trevliga och serviceinriktade värdar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ny på jobbet

Rekommenderad av Eva Is, Sverige (Sverige sön 12 sep 2021)
“Möttes av en värd som inte visste något och gav ingen information om boendet. Vi behövde hjälp att boka om boende pga vädret. Hon föreslog att vi skulle gå tillbaks till Abisko?? Fick nästa dag hjälp av hennes kollega att boka om ett av våra boende. I övrigt gick det inte att kontakta eller boka om. För många boende i förhållande till kökets storlek. Vi hade en grupp på 10 män som tog mycket plats. De var trevliga och skötte det de skulle, men ljudnivån i stugan passade inte alla. Blev trångt i köket. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det enda som störde mig var att många sn...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 sep 2021)
“Det enda som störde mig var att många snarkade…”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Alt var veldig bra, men vi kunne ikke ta...

Rekommenderad av John Jørstad , Norge (Norge fre 10 sep 2021)
“Alt var veldig bra, men vi kunne ikke ta badstu. Men vi forstår hvorfor. Supert at kunne ta turen i år. I fjor var grensen stengt. Det eneste negative jeg kommer på er at teppene er litt tynne Men det gikk bra å bruke 2 tepper. Hyggelige stugverter.Turen anbefales. Med vennlig hilsen fra John Jørstad. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Badbryggan en stor fördel.

Rekommenderad av Ingrid, Sverige (Sverige sön 05 sep 2021)
“Badbryggan en stor fördel.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

önskade att någon stugvärd styrt upp de ...

Ej rekommenderad av Yvonne, Sverige (Sverige sön 05 sep 2021)
“önskade att någon stugvärd styrt upp de gäster som satt hela kvällen i köket. Det blev väl trångt för de som ville äta mat!”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Mycket trevlig personal

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 03 sep 2021)
“Mycket trevlig personal”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.