STF Serve Fjällstuga

Adress: 92422 Serve
Område: Vindelfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 92% 72 av 78 rekommenderar (21 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(72 av 78rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 21)

Bara ett matbord fick användas för att u...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Bara ett matbord fick användas för att underlätta städningen i köket enligt värden. Det blev m.a.o trångt med 7 personer runt det bordet. Inte bra i coronatider. Gästerna uppmanades med krävande underton att på kvällen i totalmörker med regn och extremt halt på stigarna hämta vatten, hugga ved och Utföra andra sysslor som kunde vänta tills morgonen därpå. Vi var fyra i det lilla sovrummet som i nästan totalmörker skulle iordningställa sängar och packning inför natten och bad om att få stearinljus vilket enligt värden inte var tillåtet men efter argumentering fick vi ett ljus. I köket fanns endast 2 stearinljus så det var nästan beckmörkt. Det var mycket svårt att utföra matlagning Och hitta sina saker.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Båt

Rekommenderad av Stan, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Kan rekommendera båttaxi Ammarnäs, Torbjörn Eriksson.. Vid slut på båtresa går man på markerad stig till bro. Efter bro följer man fyrhiulings spår så länge det går. Man har 6 km till Aigert stuga, med Serve delen +7 km cirka 13 km i stället för 20 km från Serve. Det krävs GPS och gå uppåt sista delen vid större sjö under Aigert stuga. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Inomhus ljus

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 07 sep 2020)
“Det var väldigt mörk inomhus men så klart att när det mörknar ute så mörknar det inomhus. Man kan möblera om lite för att få in mer ljussläpp för att kunna laga mat i sken från fönster. Nu hade vi pannlampor så det funkade ok. Men något att tänka på dock. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint mottagande. Kände mig välkommen. Kä...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Fint mottagande. Kände mig välkommen. Kände mig trygg med de åtgärder som vidtogs pga Corona. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

För mycket folk

Rekommenderad av LS, Sverige (Sverige lör 29 aug 2020)
“Boendet var full belagt trots regler för covid”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stugvärden

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 28 aug 2020)
“Fin vistelse. Stugvärden förutsatte med sitt sätt lite att gästerna inte skulle sköta det kollektiva avseende städning, underhåll av gemensamma utrymmen och vattenförsörjning och var lite ohövlig i sitt sätt. Tror att han ville förekomma problem men framstod lite som en sträng lärare inför vuxna människor som de flesta är helt ansvarsfulla och ändå skulle skött det kollektiva utan förmaningar. Ska också påpekas att stugvärden höll utbildning om vedklyvning och fjällflora för dem som ville vilket var väldigt uppskattat! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Corona tiden gör dygnet underligt

Rekommenderad av Den gamla, Sverige (Sverige fre 28 aug 2020)
“Man håller sig undan gemensamhetsutrymmena.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Butiken!

Rekommenderad av Thomas, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Återinför butiker på Serve och Syter! Det krävs inget jättesortiment, men massor av mervärde går tyvärr förlorat. Jag sörjer. Jag förstår att isoleringen bidrar till det höga övernattningspriset, men... De senaste årens höjningar är svåra att förhålla sig till som kund/medlem. Tyvärr.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

- tja- som på alla fjällstugor är det j...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 19 aug 2020)
“- tja- som på alla fjällstugor är det ju inte dusch o wc - utan TC o här på Serve en mkt fin "badlagun" i bäcken nedom tagstället för dricksvattnet, men fin miljö för en snabb tvagning av våra solvarma kroppar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Äldre vandrare

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige sön 16 aug 2020)
“För mig har det varit så bra att få komma inomhus och vila sina trötta ben. Att sen kunna pigg vandra vidare. Det är otroligt att se hur mycket arbete som görs i stugor och längs leder för att det ska fungera för vantarna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.