STF Serve Fjällstuga

Adress: 92422 Serve  visa karta
Område: Vindelfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (32 av 33 rekommenderar) (4 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(32 av 33rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

VÄrdskap

Rekommenderad av Stina , Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Mindre bra mottagande. Trevlig tjej men inte så tydlig i sitt sätt. Skitigt och ostädat i hundrummet. Verkligen. Området runt stugorna kändes också mindre ompysslat. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevliga stugvärdar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 02 aug 2020)
“Fint läge på stugor. Trevliga stugvärdar. Olika hur de info om läget Corona. Aigert och serve värdarna perfekta. Förmycke folk i dessa tider blev förvånad. En var sjuk i en stuga tärnasjö o stugvärmen Lisa skötte detta perfekt tack till henne. Det negativa var att nån stugvärd inte info gästerna om vad som gäller i stugorna så andra fick informera. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbar stugvärd

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Traditionell fjällstuga belägen vid en liten bäck i dalen mitt i björkskogen. Otroligt grönt och frodigt men massor av mygg, knott och andra insekter. Vackert på sitt sätt men kanske inte det allra vackraste läget. Det upphävdes dock mer än väl av det varma och välkomnande mottagandet från den underbart trevliga och sociala stugvärden Stefan. Stugans lilla bad eller "minispa" med en liten pool i bäcken var en stor behållning av besöket. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hundstugan

Ej rekommenderad av Nanna, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Toppen att få bo två personer i egen stuga med hunden! Dock väldigt myggigt ( även inomhus) och det kändes inte som om allt riktigt hanns med (tvål och vatten vid dasset t ex)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Öppet och trevligt i Serve

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Stephan som väldigt social värd med ett av sina vuxna barn samt vän gjorde besöket något utöver det vanliga. Det märktes på atmosfären med de andra gästerna och hela stämningen. Bästa stugan Hemavan-Ammarnäs. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk stugvärd!

Rekommenderad av Teresia, Sverige (Sverige mån 06 jul 2020)
“Trots coronatider hade vi en fantastisk vistelse längs Kungsleden Hemavan-Ammarnäs, jag och min dotter. Stugvärden var helt fantastiska och tack vare att vi var få i stugorna så gick det bra att hålla avstånd i gemensamma utrymmen. Det enda som var tråkigt var att vi inte fick bada bastu. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfekt värdskap

Rekommenderad av CAG, Sverige (Sverige sön 05 jul 2020)
“Perfekt värdskap på Serve fjällstugan. Sugvärden gjorde allt rätt och svarade för ett perfekt värdskap.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Servestugan

Rekommenderad av Carina, Sverige (Sverige fre 03 jul 2020)
“Bra bemötande, trevligt”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt bemötande från stugvärden

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 23 aug 2019)
“Fantastiskt bemötande från stugvärden”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-22 13:40:18, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.