STF Serve Fjällstuga

Adress: 92422 Serve  visa karta
Område: Vindelfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (32 av 33 rekommenderar) (4 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(32 av 33rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

serve

Rekommenderad av chris, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“bra bemötande och prisvärd. Trevliga värdar. Renaste stuga som jag har vistas i mellan Hemavan och Ammarnäs”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Svårt att svara generellt på stugorna. B...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 08 aug 2020)
“Svårt att svara generellt på stugorna. Bodde i fem. Olika bemötande t.ex. väldigt olika fräschhet på dass t.ex. Men generellt bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Härlig plats för en trött löpare

Rekommenderad av Jaana, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Vi kom springande över fjället från Syterstugan, jättehärligt att komma fram till Serve för lite vila, stretching och mat på vår väg mot Ammarnäs. Toppen att kunna meddela i förväg att vi hade hund med så vi fick plats. Mygg och knott och brems var väldigt hungriga och både vi och våra hundar var väldigt glada att få krypa in i hundstugan.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

VÄrdskap

Rekommenderad av Stina , Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Mindre bra mottagande. Trevlig tjej men inte så tydlig i sitt sätt. Skitigt och ostädat i hundrummet. Verkligen. Området runt stugorna kändes också mindre ompysslat. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevliga stugvärdar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 02 aug 2020)
“Fint läge på stugor. Trevliga stugvärdar. Olika hur de info om läget Corona. Aigert och serve värdarna perfekta. Förmycke folk i dessa tider blev förvånad. En var sjuk i en stuga tärnasjö o stugvärmen Lisa skötte detta perfekt tack till henne. Det negativa var att nån stugvärd inte info gästerna om vad som gäller i stugorna så andra fick informera. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbar stugvärd

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Traditionell fjällstuga belägen vid en liten bäck i dalen mitt i björkskogen. Otroligt grönt och frodigt men massor av mygg, knott och andra insekter. Vackert på sitt sätt men kanske inte det allra vackraste läget. Det upphävdes dock mer än väl av det varma och välkomnande mottagandet från den underbart trevliga och sociala stugvärden Stefan. Stugans lilla bad eller "minispa" med en liten pool i bäcken var en stor behållning av besöket. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hundstugan

Ej rekommenderad av Nanna, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Toppen att få bo två personer i egen stuga med hunden! Dock väldigt myggigt ( även inomhus) och det kändes inte som om allt riktigt hanns med (tvål och vatten vid dasset t ex)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Öppet och trevligt i Serve

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Stephan som väldigt social värd med ett av sina vuxna barn samt vän gjorde besöket något utöver det vanliga. Det märktes på atmosfären med de andra gästerna och hela stämningen. Bästa stugan Hemavan-Ammarnäs. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk stugvärd!

Rekommenderad av Teresia, Sverige (Sverige mån 06 jul 2020)
“Trots coronatider hade vi en fantastisk vistelse längs Kungsleden Hemavan-Ammarnäs, jag och min dotter. Stugvärden var helt fantastiska och tack vare att vi var få i stugorna så gick det bra att hålla avstånd i gemensamma utrymmen. Det enda som var tråkigt var att vi inte fick bada bastu. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfekt värdskap

Rekommenderad av CAG, Sverige (Sverige sön 05 jul 2020)
“Perfekt värdskap på Serve fjällstugan. Sugvärden gjorde allt rätt och svarade för ett perfekt värdskap.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.