STF Anaris Fjällstuga

Adress: 83015 Anaris  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 100% (23 av 23 rekommenderar) (7 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(23 av 23rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-7 av 7)

Stugvärdens muffins

Rekommenderad av Sofie , Sverige (Sverige mån 23 sep 2019)
“Generösa vänliga värden med familj. Nyfiken vänlig bjudsig ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Anaris

Rekommenderad av Claes, Sverige (Sverige tis 17 sep 2019)
“Varit på anaris tidigare så klar över stationen. Avskildhet och småskalighet bästa. Numera verkar flera hittat hit. Underbart värdpar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mysig stuga av gammal typ

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Anarisstugan har ett fantastiskt läge. Standarden är som man kan vänta sig av en äldre stuga och en är mycket mysig.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Anarisstugan

Rekommenderad av Jenny, Sverige (Sverige tor 01 aug 2019)
“Mycket trevlig och hjälpsam stugvärden Peter som förgyllde hela vistelsen! Stugan är i sin enkelhet både mysig och praktisk för den som prioriterar fjällvärldens fantastiska vyer framför modernt och bekvämt boende. Kan verkligen rekommenderas!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Anaris är en fantastisk pärla som ligger...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 02 apr 2019)
“Anaris är en fantastisk pärla som ligger lite för långt bort för många men för de som orkar gå/skida över två mil är det skönt att det inte är överfullt som i t ex Lunndörren. Superhärlig stuga där man rår sig själv med eget kök. Väldigt sympatisk stugvärd som var precis rätt i bemötandet och välkomnandet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

En liten pärla i Jämtlandsfjällen för de...

Rekommenderad av Stefan, Sverige (Sverige tor 30 aug 2018)
“En liten pärla i Jämtlandsfjällen för den som vill vandra/cykla/löpa i ett område med få besökare. Mysig liten klassisk att stuga med liten sjö att bada i ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Fantastisk stugvärd

Rekommenderad av Fredrik, Sverige (Sverige sön 12 aug 2018)
“Gererösa stugvärden Göran och hans hund välkomnade oss och såg till att vår vistelse blev fantastisk”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.