STF Anaris Fjällstuga

Adress: 83015 Anaris
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 98% 45 av 46 rekommenderar (22 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(45 av 46rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 22)

hund

Rekommenderad av Primas matte, Sverige (Sverige lör 17 apr 2021)
“Väldigt många gäster till fjällstugorna kommer med hund. Därför är det svårt att förstå de strikta reglerna för hundar i hundrummen. De ska äta ute, de ska kopplas på (det iskalla) golvet och så vidare. Känns som att någon som inte gillar hundar har satt de reglerna. Det upplevde vi denna gång samt vid tidigare besök i liknande stugor. Flera gånger har vi i sällskapet behövt dela upp oss i olika stugor/rum eftersom hundhuset blev fullt. Ni borde se över antalet sånna bäddar. Det är förvånande att det inte finns en bockruta eller liknande vid bokningen, där man kan ange att man reser med hund eftersom det är en viktigt uppgift. Visst ska vi visa hänsyn till hundallergiker och hundrädda. Men, det stora flertalet av fjällresenärerna är hundvänner. Därför tycker jag att ni ska ha en mer välkomnande attityd mot hundar och hundägare. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Anarisstugan, lite på sidan om

Rekommenderad av karikatyr, Sverige (Sverige tis 23 mar 2021)
“Anarisstugan är en mindre stuga, 10 bäddplatser. Stugan höll värmen bra och kändes mysig. Då det är långt dit är det inget för den ovane besökaren, särskilt på vintern. 19 km från Vallbo. 22 km från Lunndörrsstugan En brant backe, med 6 km kvar kan vara isig och besvärlig både uppför och nedför. En positiv överraskning som jag ska besöka under sommarsäsongen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bästa stugvärden ever!!!

Rekommenderad av Agneta, Sverige (Sverige mån 22 mar 2021)
“Tony i Anarisstugan var helt fantastisk! Hade tänt eld och burit in vatten när vi kom. Och erbjöd sig ta hand om ”finstädningen” av stugan när vi behövde komma iväg tidigt för att inte fastna i en klass 1-varning. Var rädd om honom! 😊”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra bemötande och trevlig personal! Väld...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 20 mar 2021)
“Bra bemötande och trevlig personal! Väldigt trevligt att få varm saft när man kom fram :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigaste stuga någonsin!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Mysigaste stuga någonsin!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevliga Anarisstugan

Rekommenderad av Spiralblock, Sverige (Sverige tor 17 sep 2020)
“Andra gången jag övernattar på Anaris och det de har gemensamt är ett omhändertagande och trevligt bemötande av stugvärden. (Tyvärr kan jag märka att Fjällstationerna har förändrats till något negativt och jag kommer att välja bort dessa framöver då vandrare med tält verkar ha prioriterats ned till förmån för "Trerätters vandrare".. Ingen personal på Blåhammaren, Sylarna eller Helags var intresserad av var jag kom ifrån eller vad jag varit med om. På Sylarna så var även reglerna att tältande gäster fick tillgång till kök för egen matlagning efter kl. 09.30 på morgonen. När började en seriös vandrare en toppbestigning efter halv tio? ) Stugvärden (glömt namnet) är kunnig om området och intresserad av leder, vad, tältplatser, vägval etc för att kunna förmedla detta till andra vandrare. Nya rutiner med tvätt av händer innan du går in i stugan och sedan rengöring av ytor i stugan kändes ok och att Covid tagits på allvar. Som vanligt hämtar du vatten själv. Detta tas ur en bäck ca 150 m bort. Det finns möjlighet till bad i sjön ca 100 m nedanför stugan men det kändes som överkurs i den starka blåsten. Stugan är liten, smal entré och enklare sophantering, ett 6-bäddsrum respektive 4-bäddsrum. Jag var först i stugan och placerades i 4-bäddsrummet och valde nedre bädden då jag skulle iväg tidigt på morgonen. Rummet kändes rent och gott om ved fanns för en brasa. Utsikten från stugan ner mot sjön och upp mot Anarisfjällen är vacker. På morgonen är stugvärden uppe och vinkar av mig. Jag får ett bra ledtips av en annan gäst och slapp gå några km på asfalt :)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Blev ett trevligt möte med personen vi d...

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Blev ett trevligt möte med personen vi delade rum med. Lite långt för att hämta vatten. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastisk upplevelse

Rekommenderad av Thomas Johansson, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Vi hade en fantastisk kväll och natt i stugan en blåsig septemberdag. Stugvärden Peter var enastående i sitt engagemang. T ex gick han ut och mötte några trötta vandrare som stretade på i motvinden. Han mötte varje gäst med saft och gick igenom reglerna för boendet. Inte minst klarlade han vad som gäller för Coronasäkert boende ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Anarisstugan

Rekommenderad av Sonja, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Frågorna är inte relevanta för mitt besök ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Liten mysig fjällstuga med fantastisk om...

Rekommenderad av Karolina, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Liten mysig fjällstuga med fantastisk omgivning!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-06-10 18:22:20, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.