STF Aigert Fjällstuga

Adress: 92422 Aigert
Område: Vindelfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 91% 74 av 81 rekommenderar (24 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(74 av 81rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 26)

Aigert

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 maj 2021)
“Mycket bra, välordnat och lätt att känna sig hemma. Längtar efter att bastu och tvättrum kan öppna, det är mycket skönare att kunna tvätta sig på ett bra sätt efter en lång svettig dag på fjället, skulle säkert hålla sängarna i bättre skick också om gästerna kan tvätta sig. Tack för att ni eldade i både kök och rum!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lagom engagerad stugvärd

Rekommenderad av Clas, Sverige (Sverige sön 02 maj 2021)
“Som gäst i STF-stuga vill jag ha både god information om vad som gäller (lokaler, ved, vatten osv). Ibland är stugvärdar onödigt, lite störande, påträngande. Kanske sällskapssjuka. Så var inte fallet här. Lagom engagemang från stugvärden.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stugan felplacerad med långsidan mot väs...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 30 mar 2021)
“Stugan felplacerad med långsidan mot väst,kaminen i köksdelen klarar inte att värma köksdelen i hård vind”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Varmt välkommen

Rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Stugvärd Linnéa välkomnade mig till Aigert och det var en mycket varm och vänlig atmosfär som jag fick del av under mina två dygn på STF Aigert. Rent och fräscht och som sagt varmt välkomnande från nämnda stugvärd. Och fantastisk natur som omger Aigertstugan. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sammanfattning

Rekommenderad av Camilla, Sverige (Sverige mån 07 sep 2020)
“Vi bodde i hundstugan/hundrum och hade det mycket bra. Otroligt fint läge för fjällstugan. Bra bemötande från stugvärd. Bra instruktioner. Fina badmöjligheter. Bra med corona-anpassning. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

ni höjer och höjer priser utan rim och r...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“ni höjer och höjer priser utan rim och reson, det ndrar inte att ni har så många problemer i denna tider”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

Fint mottagande. Kände mig välkommen. Kä...

Rekommenderad av Abisko -Hemavan, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Fint mottagande. Kände mig välkommen. Kände mig trygg med de åtgärder som vidtogs pga Corona.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Inger var bästa stugvärmen. Trevlig, soc...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“Inger var bästa stugvärmen. Trevlig, social och bjöd på sig själv.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra stugvärd

Rekommenderad av LS, Sverige (Sverige lör 29 aug 2020)
“Inger var mycket bra stugvärd ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Corona tiden gör dygnet underligt

Rekommenderad av Den gamla, Sverige (Sverige fre 28 aug 2020)
“Som 70+are håller man sig undan andra vandrare. Mycket duktig värdinna som hjälpte till. Mycket info. Det var väldigt olika rutiner i stugorna visade det sig.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-05-05 20:01:38, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.