STF Syter Fjällstuga

Adress: 92066 Syter  visa karta
Område: Vindelfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (50 av 51 rekommenderar) (9 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(50 av 51rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 19)

Mysigt bornde vid Svärfarsbäcken. Vi kom...

Rekommenderad av Nina, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Mysigt bornde vid Svärfarsbäcken. Vi kom med hund så vi fick bo i hundstuga. Jättebra att det fanns hundfiltar och skålar att låna till hunden.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Syter

Rekommenderad av Ebba Nilsson, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Trevlig värd och medvärd. Fin utsikt och mycket ordning och reda. Önskas dock fler soptunnor för brännbart, exempelvis inne på rummet, men ej generellt för Syterstugan utan alla stugor mellan Ammarnäs och Hemavan”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Syter

Rekommenderad av chris, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“jag var mycket njöd med vistelse. bra bemötande och trevlig stugvärdar . jag stannade 2 dagar där. Städning av toaletter behövs lförbättras. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enkla insatser kan göra stor skillnad

Rekommenderad av Maria , Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Sätt in myggramar i alla stugor som befinner sig i myggmiljö. Det är under all kritik att gäster som sover i samma rum inte kan öppna fönster! Likaså i allmänna rum som kök. Som vandrare behöver alla frisk luft inomhus vilket blev en plåga när vi inte kunde få det. Vissa värdar försökte tejpa myggnät men det var ändå uselt. Råder StF att organisera tillverkning av mygg ramar som lätt kan sättas på o av. Vissa stugor som t ex Tärnasjö stugan hade inte bra toalett hygien och var grisig. Tror det behövs mer utbildade i hur dass sköts. Butiker var enbart öppna på varannan stuga vilket inte framgick på eran hemsida och arterna information gavs av era medarbetare på telefon innan avresa. Se till att införskaffa solcellspaneler för mobil uppladdning de är billiga numera och alla frågar efter detta. Bortsett från dessa punkter ovan hade jag o min son en jättefin vandring på Kungsleden som var den första för oss båda. Jag har gjort 9 vandringar i Ladakh, Sikkim o Nepal och är inte bortskämd med lyx. Ser fram emot att göra flera vandringar i fjällen o bo i stugorna. Mitt svar gäller för samtliga stugor därav svarar jag inte nedan på var och en. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Vacker plats att vila kroppen på

Rekommenderad av Jaana, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Vi startade i Hemavan på eftermiddagen, skönt att ta ett dopp i jokken, värma mat, stretcha ut trötta muskler och vila kroppen en natt på vår tur mot Ammarnäs. Jätteskönt att hundarna fick gott om plats, egna filtar och att matskål fanns att låna. Återkommer gärna!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Värdskap

Rekommenderad av Stina , Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Bra mottagande men lite bestämda och kändes lite obekvämt. Men tydliga instruktioner om stugan, städning mm. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Beläggning

Ej rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“För hög beläggning med olika sällskap i rummet med hänsyn till Corona. Dåligt mottagande efter en väldigt påfrestande och blöt dag. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig stuga

Rekommenderad av Tomas L, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Skönt att komma hit efter en ganska krävande vandring genom Syterskalet med mycket snöpulsning och regn. Trevligt värdpar och trevlig stuga. Fantastisk vy över Syterfjällen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bästa sortens fjällstuga

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Fantastiskt vackert läge i riktig fjällmiljö. Funktionell och praktisk stuga. Trevliga värdar, rent, snyggt, välordnat och välskött på ett positivt vis. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hundstugan

Rekommenderad av Nanna, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Vi bodde två pers plus hund i det ena rummet i den gamla stugan, det var helt fantastiskt. Hade gärna stannat en extra dag om jag kunnat! Underbart läge och utsikt, trevlig stugvärd (Margareta)!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.