STF Gåsen Fjällstuga

Adress: 83015 Gåsen  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 99% (78 av 79 rekommenderar) (16 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(78 av 79rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 16)

Trevlig stuga i fantastisk miljö

Rekommenderad av Lars, Sverige (Sverige tis 30 jun 2020)
“Vi fick mkt bra hjälp av stugvärden att lägga om vår rutt pga alltför mkt vatten mellan Gåsen-Vålåstugan och Vålåstugan-Ljungdalen. Så det blev två nätter i Gåsen istället för en. Bra butik och andra faciliteter.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gåsen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 23 mar 2020)
“Hade förväntat mig att den stora stugan var öppen. Så var inte fallet utan den måste skottas fram.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiks läge

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 30 aug 2019)
“betyg 4. Man vet ju vad man besöker och betyget är utifrån det. Detta är en äkta och genuin stuga med fantastisk utsikt/läge. Visst, Helags har bastu å varmvatten men Gåsen har en charmig dusch som går utanpå det mesta. Visst, en vedeldad bastu i kombo med uteduschen hade varit värlsdklass!!! :-)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Naturdushen är så lyxig!

Rekommenderad av Bella, Sverige (Sverige fre 09 aug 2019)
“Superhärlig plats! Naturduschen är så lyxig efter en lång vandringsdag. Vädret skiftar fort och vid fint väder är utsikten storslagen mot Helags och Sylarna. Vi hade tur med många renar direkt in på stugknuten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bästa fjällstugan i Jämtland

Rekommenderad av Ann-Ki Olovsdotter , Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Vackraste platsen, lugn miljö, inte så mycket folk, trevliga stugvärdar. Kort sagt bästa vistelsen, var här i fjol och kan tänka mig att komma åter igen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Tyvärr kunde vi inte gå till Gåsen från ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 01 aug 2019)
“Tyvärr kunde vi inte gå till Gåsen från Storulvån. Det är väldigt synd att bron inte har lagats då 1. Vi som hellre vill bo i fjällstugor har svårt att komma till Gåsen och 2. Sylarna blir överbelamrat. Vi fick gå till Sylarna som var fint med det nya köket. Fint men lite opraktiskt kök. Tänk om ni tänkte mer diskbänk!! ”

Det lilla extra

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“2 underbara män som var stugvärdar. De gjorde det enkelt att trivas.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stugvärdar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“Otroligt trevliga stugvärdar på plats!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket bra men gärna billigare mat

Rekommenderad av Skvattram, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Jag gillar Gåsen bäst av alla stugor. Värdarna där har också alltid varit bra. Det jag har att kritisera gäller för alla stf stugor vilket är att maten som finns att köpa gärna får vara billigare. Förstår att det kostar att frakta den dit men från ett konsumentperspektiv så köper jag endast mat i nödfall. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

fjällstuga

Rekommenderad av Kalle Berg, Sverige (Sverige fre 26 jul 2019)
“Har besökt många fjällstugor både stf och via samer i padjelanta. Alltid varit nöjd. Det primitiva i stugboendet är otroligt viktigt för den rätta känslan i fjällvärlden.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-08 15:35:02, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.