STF Gåsen Fjällstuga

Adress: 83015 Gåsen
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 99% 266 av 269 rekommenderar (61 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(266 av 269rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 61)

Fjällstuga med unikt avlägset läge

Rekommenderad av Jeanette, Sverige (Sverige lör 29 aug 2020)
“Ett boende med enkel standard med utedass och utedusch. Ändå väldigt välordnat och utedassen var fräscha. Var beredd på att vissa varor kan vara slut i butiken tex alla sötsaker! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra service

Rekommenderad av Anneli, Sverige (Sverige tis 25 aug 2020)
“Fick bra service och tolkningen av de två olika bokningar som gjordes blev helt rätt. Kanon!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk plats! Mycket trevliga stugvä...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Fantastisk plats! Mycket trevliga stugvärdar. Lite tråkigt att sänglampor saknades så att man inte kunde läsa på kvällen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dusch och toalett på Sylarna

Rekommenderad av Annika , Sverige (Sverige fre 21 aug 2020)
“Den dusch och toalett som jag använde på Sylarna var väldigt ofräscha, mögel i duschen och väldigt slitet. I övrigt har jag bara positiva ord om Sylarna, Gåsen och Stensdalen. Fantastiskt trevligt bemötande överallt och väldigt funktionella anläggningar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trivsamt

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige sön 16 aug 2020)
“Mycket bra stuga. Härliga stugvärdar och jättebra utbud i ”affären” Går gärna dit igen”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gåsen är fjällen på riktigt

Rekommenderad av Ultralöparen, Sverige (Sverige tor 13 aug 2020)
“Här är det enkelt men väldigt trevligt och ptroligt vackert. Att bo i fjällststion är lyxigt men det tar bort en del av det riktiga i fjällvistelsen. Gåsen är min absoluta favorit. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Min favorit

Rekommenderad av Mobilförbud på vandringen , Sverige (Sverige ons 05 aug 2020)
“Gåsen är en av mina favoriter! Det enda som är negativt för min del är möjligheten att ladda mobilen...man ser hur de flesta sitter och glor i sina mobiler största delen av tiden. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

jättefina stugvärdar.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 05 aug 2020)
“Tack till er! bättre än på Helags :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Supermysigt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 05 aug 2020)
“Precis så här ska en fjällvistelse vara. Mysig gammaldags stuga med utedusch. Jättetrevlig och hjälpsam värd. Väl fungerande stuga med en liten minibutik vid behov”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Pärla

Rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Gick sträckan Storulvån - Sylarna - Gåsen - Stensdalsstugan. Gåsen var absoluta favoriten. Varmt och trevligt bemötande, fantastisk utedusch, mysig stuga i äldre modell med genuin inredning och en oslagbar utsikt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-10-27 13:07:21, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.