STF Gåsen Fjällstuga

Adress: 83015 Gåsen
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 99% 266 av 269 rekommenderar (61 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(266 av 269rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 61)

Hej

Rekommenderad av Martin, Sverige (Sverige fre 23 jul 2021)
“Vid ankomst gick vi till ”storstugan” och inte till stugvärdens stuga eftersom den var dold. Sen gick vi in i fel dörr i stugvärdens stuga, lite halvbra skyltat. Flera hade problem med gasolelementen på rummet, de var svåra att tända I övrigt bra. Bra att man kunde hänga kvar i köket när man ätit klart, skapade bra gemenskap med andra boende.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastisk fjällstuga

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Vi ankom till Gåsen en solig dag, fick ett varmt välkomnande och ett trevligt rum. Vandringen från Sylarna var väldigt härlig, men i efterhand kanske jag hade vandrat åt andra hållet för att få utsikten över sylarna framför sig istället för bakom sig, men det bidrog å andra sidan till fler härliga pauser. Vi passade på att ta en dusch i uteduschen när vi kom fram och doppade fötterna i ”poolen”. Bästa fjällstugan vi besökte i år, skulle varmt rekommendera till en vän att bo här. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fjäll

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 16 jul 2021)
“Mycket trevliga stugvärdar mötte oss och gav oss tips och service.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stora rum

Rekommenderad av Sov gott!, Sverige (Sverige mån 12 jul 2021)
“4-bäddsrummet var stort och högt i tak! Sängarna väl tilltagna med en extra bräda i under slafarna, att sitta på. Vi saknade myggnät, - fönster. Köket välutrustat och trevligt. Uteduschen var ju kall...men med fantastisk utsikt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra guida nya gäster samt gå runt i stugorna

Rekommenderad av Joakim, Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“Ett mycket bra bemötande för egen del. Dock är det bra att gå runt bland stugor och guida nya gäster i hur de bör agera. Det var ett antal gäster som verkade nya, och inte riktigt hade koll på att de behövde fylla på vatten etc, vilket skapade merjobb för övriga gäster. Det kan hända att stugvärdarna gjorde det när jag inte såg, men jag tror inte det.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det boende som man kommer att komma ihåg

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 17 apr 2021)
“Ingen el o vatten gör stationen till en upplevelse ! Fantastiskt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gåsen behöver verkligen en upprustning. ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 14 apr 2021)
“Gåsen behöver verkligen en upprustning. Sorgligt med allt som inte fungerar på detta fina ställe.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Bästa Fjällstugan

Rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige tis 13 apr 2021)
“Gåsen är en fantastisk fjällstuga med det vackra men utsatta läget och de härliga stugvärdarna. Synd att solcellsanläggningen ej fungerade, alltid skönt med lite belysning och att ladda mobilen på natten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig stugvärd och exemplariskt smitts...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 11 apr 2021)
“Trevlig stugvärd och exemplariskt smittskyddstänk! Vill ge en extra eloge till stugvärdsparet som slet som djur med att skotta skotta skotta undan vilket möjliggjorde att vi öht kunde ta oss ut ur stugan bara dörr drevat igen! Tycktes vara en omänskligt tuff uppgift dag efter dag i den svåra blåsten. Tycker det vore intressant om de fick skildra sin upplevelse i denna arkisk-liknande utsatta miljö i en Turist artikel!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfekt start på en fyradagars skidtur

Rekommenderad av Fia, Sverige (Sverige sön 28 mar 2021)
“Trevlig stuga och värdar. Rent o snyggt. Vacker miljö.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-10-27 13:07:21, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.