STF Gåsen Fjällstuga

Adress: 83015 Gåsen
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 99% 266 av 269 rekommenderar (61 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(266 av 269rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 61)

bastu

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 31 aug 2021)
“Dåligt att inte bastun är igång. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Kort besök

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Sov en natt på Gåsen som enda stopp på en löparutflykt. Bra bemötande, varmt rum och en häftig plats på fjället. Tyvärr va torkrummet lite klent vilket resulterade i start med blöta skor nästa dag. I övrigt inget att klaga på. En fin plats för den som vill ut lite längre på fjället. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vi kände oss välkömnade när vi klev in i...

Rekommenderad av Fjällvän, Sverige (Sverige tor 26 aug 2021)
“Vi kände oss välkömnade när vi klev in i stugan. Allt så fräscht och ombonat. Samma sak med dusch och bastu. Perfekt. Vill komma tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bästa fjällstugan?

Rekommenderad av Lukas, Sverige (Sverige lör 21 aug 2021)
“Väldigt fint läge på stugan, blåser kanske lite mycket ibland men utsikten väger definitivt upp för det”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Värden ska komma runt i köken och prata ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 09 aug 2021)
“Värden ska komma runt i köken och prata och vara aktiv. Fråga och hjälpa folk tillrätta. Ostädat i korridoren. För övrigt mycket trevligt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Allt med Gåsen var toppen! Stort plus fö...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 03 aug 2021)
“Allt med Gåsen var toppen! Stort plus för utedusch och pool! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gåsens hundrumsdel är riktigt trevlig at...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 02 aug 2021)
“Gåsens hundrumsdel är riktigt trevlig att bo i. Kan varmt rekommenderas.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Varmt välkomnande till Gösen av trevliga...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“Varmt välkomnande till Gösen av trevliga stugvärdar! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fin fjällstuga

Rekommenderad av soka7705, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Stannade oplanerad på STF Gåsen för att söka skydd från dåligt väder. Mysig och fräsch fjällstuga, trevliga stugvärdar- jag trivdes så bra att jag tog en vilodag och stannade en natt till. :-)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevlig stugvärd

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 24 jul 2021)
“Mycket trevlig stugvärd”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-10-27 13:07:21, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.