STF Gåsen Fjällstuga

Adress: 83015 Gåsen  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (105 av 108 rekommenderar) (25 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(105 av 108rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 25)

Naturdushen är så lyxig!

Rekommenderad av Bella, Sverige (Sverige fre 09 aug 2019)
“Superhärlig plats! Naturduschen är så lyxig efter en lång vandringsdag. Vädret skiftar fort och vid fint väder är utsikten storslagen mot Helags och Sylarna. Vi hade tur med många renar direkt in på stugknuten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bästa fjällstugan i Jämtland

Rekommenderad av Ann-Ki Olovsdotter , Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Vackraste platsen, lugn miljö, inte så mycket folk, trevliga stugvärdar. Kort sagt bästa vistelsen, var här i fjol och kan tänka mig att komma åter igen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Tyvärr kunde vi inte gå till Gåsen från ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 01 aug 2019)
“Tyvärr kunde vi inte gå till Gåsen från Storulvån. Det är väldigt synd att bron inte har lagats då 1. Vi som hellre vill bo i fjällstugor har svårt att komma till Gåsen och 2. Sylarna blir överbelamrat. Vi fick gå till Sylarna som var fint med det nya köket. Fint men lite opraktiskt kök. Tänk om ni tänkte mer diskbänk!! ”

Det lilla extra

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“2 underbara män som var stugvärdar. De gjorde det enkelt att trivas.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stugvärdar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“Otroligt trevliga stugvärdar på plats!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket bra men gärna billigare mat

Rekommenderad av Skvattram, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Jag gillar Gåsen bäst av alla stugor. Värdarna där har också alltid varit bra. Det jag har att kritisera gäller för alla stf stugor vilket är att maten som finns att köpa gärna får vara billigare. Förstår att det kostar att frakta den dit men från ett konsumentperspektiv så köper jag endast mat i nödfall. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

fjällstuga

Rekommenderad av Kalle Berg, Sverige (Sverige fre 26 jul 2019)
“Har besökt många fjällstugor både stf och via samer i padjelanta. Alltid varit nöjd. Det primitiva i stugboendet är otroligt viktigt för den rätta känslan i fjällvärlden.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kunde inte besöka stugan, fick vända om ...

Rekommenderad av Evergreen, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“Kunde inte besöka stugan, fick vända om innan.”
Totalupplevelse 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Gåsen

Rekommenderad av Anneli Armstrong, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Hej Mycket trevligt och hjälpsamt värdpar. Härlig miljö”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Klassisk fjällstuga i fantastisk fjäll miljö

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 18 apr 2019)
“Jag bodde i huvudbyggnaden och den är en riktigt klassiskt fjällstuga. Väldigt bra utrustad kök med underbart utsikt, allt finns ved och vatten man hämtar, torkrum, tofflor, karta, butik, väldigt mysigt med sköna sängar. 10 av 10”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället