STF Stensdalen Fjällstuga

Adress: 83015 Stensdalen  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (114 av 118 rekommenderar) (28 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(114 av 118rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 28)

Fjällvärldens finaste stuga

Rekommenderad av Göran Hansson, Sverige (Sverige tor 26 sep 2019)
“Stensdalen blev en mycket positiv överraskning! Var några år sen senast, kanske 25? Nu en av fjällvärldens finaste stugor.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Inredning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 25 sep 2019)
“Även om jag i mitt egna boende har en modern inredning så uppskattar jag mer den genuina fjällkänslan som finns i t.ex. Lunndörren och jag uppskattar nog mer när det inte finns el.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Bekvämt och modernt men jag saknar känslan av stugmys

Rekommenderad av Helen, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Stugan i Stensdalen är fin och bekväm och modern, det är gott om plats i både rummen och köket. El från solcellsanläggningen tillför ytterligare lyx. Läget är fantastiskt vackert. Men för min del gillar jag de mindre stugorna bättre - de känns personligare och mysigare.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bokat o betalat i förväg och förväntade ...

Ej rekommenderad av Fjällvän, Sverige (Sverige tis 17 sep 2019)
“Bokat o betalat i förväg och förväntade mig boende i nya huset men så blev det inte. Besviken men hade ändå trevligt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Stensdalen vecka 36

Rekommenderad av Sissi, Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“Vi hade en otroligt fin vistelse. Köket /allrummet är modernt med gott om plats för både matlagning, disk och umgänge. Fina rum med sköna sängar. Fantastisk bastu!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Härligt plats

Rekommenderad av Håkan, Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Vi var åtta personer som övernattade. Den nya stugan var över förväntan och vi blev mycket väl mottagna av stugvärdarna. Supermysig bastu med ett pat dopp i å-polen. Kallt men skönt. Middagen lagade vi i en av de äldre stugorna på de effektiva gasspisarna. Sköna sängar och ett extra plus för de små slänglamporna som fanns i nya huset. Men lukten på dassen kanske borde åtgärdas?”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Överbokat

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Stensdalen är en fin fjällstuga. Mycket modern, ljus och trevlig. Vid mitt besök var den dock rejält överbelagd och det blev trångt och bökigt. I bastun blev det oerhört trångt. En större flexibilitet med bastutiderna hade varit önskvärd. De flesta besökare var kvinnor (ca 80%) och bastuntiderna var 18-19 för kvinnor, 19-20 män och 20-21 mix. Att starta lite tidigare hade varit ett lätt sätt att minska trycket på dambastuntiden. Men humöret och stämningen var god.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Det var väldigt mycket folk o stugvärdar...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 06 sep 2019)
“Det var väldigt mycket folk o stugvärdarna skulle ha varit tydligare med att dom som bodde i hundhuset också skulle äta o laga mat där. Bron från Gåsen måste förbättras. Draperi till dom som fick sova i köket v”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

härligt med bastu o kallt bad

Rekommenderad av Anna o Juan, Spanien (Spanien mån 02 sep 2019)
“vackert och trevligt”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket nöjd med allt. Trevliga stugvärda...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 01 sep 2019)
“Mycket nöjd med allt. Trevliga stugvärdar och allt runtomkring.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-12-11 13:33:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.