STF Stensdalen Fjällstuga

Adress: 83015 Stensdalen  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (101 av 103 rekommenderar) (29 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(101 av 103rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,7 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 31)

Stensdalstugan var suverän!

Rekommenderad av Jakob, Sverige (Sverige sön 05 jul 2020)
“Petter och Serita var fantastiska stugvärdar. Väldigt fräsch fjällstuga dessutom!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stensdalsstugan sticker verkligen ut bla...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Stensdalsstugan sticker verkligen ut bland fjällstugorna med sin moderna stil. Den stora kartan i entrén är en naturlig samlingsplats för att diskutera vägval med andra gäster, även köket och matplatsen inbjuder till trevliga samtal och nya bekantskaper även om soffhörnan tyvärr var avstängd som en del i smittskyddet. Som i alla stugor så är utsikten fantastiskt fin.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket fin och mysig stuga!

Rekommenderad av Jonas, Sverige (Sverige mån 29 jun 2020)
“Mycket fin och mysig ganska nybyggd stuga. Välisolerad vilket gör sovrummen svala! Fint läge vid ån. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Allt mycket bra men varför finns inte my...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jun 2020)
“Allt mycket bra men varför finns inte myggfönster grymt varmt när vi gick och man kunde inte öppna fönstret.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dåligt bemötande

Rekommenderad av Eifos, Sverige (Sverige tis 31 mar 2020)
“Jag och mina tre tjejkompisar var uppe i Stensdalen och övernattade 27-28 mars. Vi hade fått information om att vi var välkomna till stugorna fram till och med måndag, sen skulle stugorna stänga ner. Vi fick EMORMT DÅLIGT BEMÖTANDE av stugvärdarna. Ena killen, en amerikan? Will?? sa rakt ut att de inte ville att vi skulle vara där och att vi troligen var smittade av CORONA viruset alla fyra!! Jag kan tillägga att ingen av oss hade symtom över huvudtaget. De välkomnade oss med en suck i entrén och under det dygnet vi var där fick vi bara trista kommentarer och mycket dålig inställning. Jag kommer att skicka ett separat klagomål till ansvarig över stugvärden. Dessa två stugvärdar gjorde bort sig rejält i STF:s namn. De bör inte arbeta för STF igen. Överlag har STF för höga priser på övernattning. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Plus för bastu

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 30 mar 2020)
“Plus för bastu”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Göran

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 30 mar 2020)
“Lite misstänksam stugvärd. Van vid att träffa stugvärdar som genuint gillar när det kommer gäster...”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi bodde i Stensdalen. Borde inte vara s...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 24 mar 2020)
“Vi bodde i Stensdalen. Borde inte vara svårt att fixa så att man kan ladda telefonen. Finns ju solpaneler och lyse. Det är en säkerhetsfråga och bekvämlighets fråga. Mobil fungerar inte i stugan men i terrängen runt i kring. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fjällvärldens finaste stuga

Rekommenderad av Göran Hansson, Sverige (Sverige tor 26 sep 2019)
“Stensdalen blev en mycket positiv överraskning! Var några år sen senast, kanske 25? Nu en av fjällvärldens finaste stugor.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Inredning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 25 sep 2019)
“Även om jag i mitt egna boende har en modern inredning så uppskattar jag mer den genuina fjällkänslan som finns i t.ex. Lunndörren och jag uppskattar nog mer när det inte finns el.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-08 15:35:02, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.