STF Viterskalet Fjällstuga

Adress: 92066 Viterskalet  visa karta
Område: Vindelfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (70 av 73 rekommenderar) (7 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(70 av 73rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 15)

De tryckte in en främmande person extra ...

Ej rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“De tryckte in en främmande person extra i vårt rum utan att förvarna och hen kom och stökade mitt i natten. För trångt i köket med mycket dagbesökare. Dåligt med information om vad som förväntades sv gästerna. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig stuga med trevliga värdar

Rekommenderad av Tomas L, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Vår första stuga på vandringen. Fick ett mycket trevligt bemötande och fick ett eget rum vilket kändes väldigt bra i dessa tider.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Konstig stämning

Ej rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Modern men inte så praktisk eller funktionell fjällstuga som vi är vana vid. Sämre med de större rummen med 8 bäddar istället för 4 liksom att det inte fanns någon dörr att stänga till köket. Skjutdörrarna till rummen gav sämre ljudisolering och väsnades när man använde den. Att värdarna bodde i en separat stuga var också synd. Det skapade ett avstånd istället för det vanliga avslappnade gemytet. Värdarnas fyrkantiga och uppfostrande attityd samt uppenbara osäkerhet/rädsla för coronaviruset bidrog också till en lite konstig stämning. Det positiva var tillgången till tvättrummet och den enkla hinkduschen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hundrummet

Ej rekommenderad av Nanna, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“ Vi delade ett rum på fyra personer och tre hundar, det andra sällskapet checkade in sent pga ovädret. Det gick bra och var trevligt men kändes lite kaotiskt. Köket var för litet för oss alla och inte fullt utrustat. Trängseln på stugan var inte helt corona-säker.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nära många toppar

Rekommenderad av Daniel Jönsson, Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Trevligt ställe men utformningen av lokalen gör det bullrigt. De flesta boenden är köket kopplat till en korridor och därefter rummen. I Viterskalet är det bara skjutdörrar direkt till köket vilket gjorde det svårt att sova när andra är i köket då buller är oundvikligt. I övrigt väldigt trevliga värdar!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trivsam vistelse på Viterskalsstugan

Rekommenderad av Dr. 7, Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Vi ankom från Hemavan till fots och möttes välkomnande av värdparet. De introducerade oss till faciliteterna och visade runt. Vi lagade mat i köket där det vi behövde fanns tillgängligt och diskade sedan utomhus. Sov i en sovsal med några andra. Gjorde nästa dag en toppbestigning av Norra Sytertoppen och kom tillbaka till stugan och kunde köpa öl och chips och fira bestigningen av länets högsta berg. Vilade och torkade blöta grejor, lagade middag och sov sedan gott igen. Vandrade tillbaka till Hemavan nästa morgon”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig stuga. Bra bemötande och välstäd...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Trevlig stuga. Bra bemötande och välstädat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Gott bemötande och bra faciliteter

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Välskött stuga med trevliga och hjälpsamma stugvärdar. Bra kök och fräscht utedass. Vi vandrade med små barn, och de tyckte det var mysigt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiska stugvärdar!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 06 jul 2020)
“Trots coronatider hade vi en fantastisk vistelse längs Kungsleden Hemavan-Ammarnäs, jag och min dotter. Stugvärdarna var helt fantastiska och tack vare att vi var få i stugorna så gick det bra att hålla avstånd i gemensamma utrymmen. Det enda som var tråkigt var att vi inte fick bada bastu. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket bra upplevelse

Rekommenderad av sofia med familj , Sverige (Sverige ons 04 sep 2019)
“Mycket bra upplevelse med stugvärdar som gjorde sitt bästa för varje gäst! Rekommenderas varmt! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.