STF Viterskalet Fjällstuga

Adress: 92066 Viterskalet  visa karta
Område: Vindelfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (118 av 123 rekommenderar) (25 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(118 av 123rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 25)

Välbesökt stuga med butik och bra tvättmöjligheter

Rekommenderad av Reindeer stream walker, Sverige (Sverige tis 01 sep 2020)
“En stor och välbesökt stuga belägen i en magiskt vacker dal. Ett stort plus till Viterstugans dusch/tvättrum. Även butiken uppskattades. Ett socialt boende. Bitvis trångt i köket på morgonen. Förstår dock inte syftet med personliga vattenhinkar pga Corona då alla besökare tar i samma dörrhandtag, skopor m.m.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dåligt planerad stuga. Slammiga dörrar. ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 31 aug 2020)
“Dåligt planerad stuga. Slammiga dörrar. För stora sovrum. Mycket trevliga stugvärdar. Sociala och måna om att gästerna hade det bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Viterskalet

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 26 aug 2020)
“Stugvärdarna var mycket hjälpsamma och vänliga och hade ordnat väl för Corona med rolig lösning för handtvätt. Stugan är fin och har allt man behöver.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Covid-kaos...

Rekommenderad av Thomas, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Egen slaskhink? Eget dricksvatten? Även kaffevattnet... Hur rimmar det med FHM:s rekommendationer.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Trevliga stugvärdar som trots rel sen kv...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 19 aug 2020)
“Trevliga stugvärdar som trots rel sen kväll sålde en tandborste då vi glömt en hemma och detta var fösta dagen på vandringen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevliga, kunniga, hjälpsamma stugvärdar...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 17 aug 2020)
“Trevliga, kunniga, hjälpsamma stugvärdar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vår första övernattning i Viterskalet

Rekommenderad av Rickard Boberg, Sverige (Sverige ons 12 aug 2020)
“Vi har sovit hela familjen (fyra personer) en natt. Vi vandrade sträckan Hemavan - Viterskalet som ett prov med barnen. Vi tycker att stugvärden var jättetrevlig och förklarade enkelt hur allt fungerade. Försäljningen av proviant var superbra, speciellt då vi skulle gå hem i blåst och regn, vi köpte choklad och stoppade lättåtkomligt i fickorna. Rummet var lagom stort och vi sov gott medan vinden tjöt över hustaket. Köket fungera bra men vi var lite orutinerade med maten som vi bar med oss. Man bör ha varor som är färdiga eller lättlagade med sig. Spelen i stugan är en bra sysselsättning på kvällen. Vi fick info om vädret kommande dag, kanonbra. Tillgången på vatten nära stugan är fantastisk. Kort sagt så är vi väldigt nöjda med vår övernattning i viterskalet och det kändes så skönt att ha tillgång till dessa faciliteter istället för att krypa in i ett tält i regnet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sisådär

Ej rekommenderad av Malte, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Lyhört, stökigt och överdrivna corona hygienrutiner.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Förbättringar tack vare rådande läge

Rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Det var lite extra pyssel i år med boka fjällstuga i förväg, egna hinkar och andra åtgärder pga corona-läget, men resultatet blev en bättre upplevelse av vistelsen. Renare,lugnare, fräschare. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt personligt bemötande av stugvär...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Trevligt personligt bemötande av stugvärdarna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-28 17:01:56, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.